elinrosen

Alla inlägg under januari 2010

Av Elin Rosén - 12 januari 2010 14:45

Idag har jag varit ute med Ester och Aagje på revinge med Petra och hennes tre grönisar, Hippie, Fabian och Fendi. Hippie och Aagje är jämngamla så jag trodde det skulle bli lite problem där eftersom Aagje är som hon är, men dom brydde sig inte om varandra:) Skönt. Så det blir en runda till imorgon där på dagen:)

Skönt att sysselsätta sig lite.

Ikväll blir det körlektion i Sjöbo, ska bli kul!


Ester ligger och sover i soffan bredvid mig, hon är så gullig!


Gjorde en jävla vurpa på cupen i söndags, och jag är öm i hela högersidan, höften coh armen och har ett blåmärke på höften.


Men nu ska jag ut med hundarna lite och käka lite.


My good friend Brad from Australia just gave me some advice, not ALL men are pigs :)


puss!

Av Elin Rosén - 11 januari 2010 19:33

idag är ingen bra dag. alldeles för mycket tankar som cirkulerar i huvudet, no good at all. det är ju självklart tankar på honom, det är olika hur mkt det blir från dag till dag. i helgen var det helt okej för då spelade jag fotboll hela tiden typ och hade mina vänner runt omkring mig. vad skulle jag göra utan dom egentligen?



och idag har fått jag klartecken till gratis boende i San Diego i sommar! i tre hela fucking veckor! Så jävla underbart! hade gärna åkt nu på en gång så jag hade sluppit allt avd jobbiga killar heter nu. bara koppla av helt själv.


nej nu blir det lite prat med bror min och sen ut med hundarna!


puss !

Av Elin Rosén - 9 januari 2010 09:51

Ja denna helgen blir det fotboll för hela slanten, idag är det cup i Södra Sandby, båda lagen spelar, och sen imorgon blir det en heldag nere i Köpingebro där båda lagen också spelar. Längesen det var en hel fotbollshelg för min del, kommer ihåg när man var typ 14 och spelade fredag-lördag och söndag i två olika cuper med typ 4 olika lag, det var nice. Jag är iaf jävligt taggad inför både idag och imorgon, har ätit en stadig frukost och nu ska jag snart packa väskan och vänta på att tiden ska gå! Wish me luck!



Puss!

Av Elin Rosén - 8 januari 2010 14:07

Med John Farnham är sjukt bra tycker jag, det är en sån one hit wonder låt men jag gillar den starkt. Spelade precis den på jäkligt hög volym, försöker hitta en bra skiva med musik på som jag kan städa till, inte det lättaste i detta huset kan jag säga.


Jag borde verkligen städa, men jag kommer inte igång. Jag måste, men just nu gör jag allt för att slippa det. Har varit hemma hos Iza och självklart så sov Filip när jag var där. Men han vaknade så vi hann skratta en liten stund ihop han och jag.   


Jag har suttit och kollat flygbiljetter till San Diego i sommar, hade varit nice med 3 veckor där borta och bara leva. Det skulle kosta nu om jag bokade flygbiljetter 7800 kr tur och retur, ganska billigt tycker jag. Men vi får se, det ska klaffa med boende och allt sånt också. Hoppas!


Nej nu får jag väl överge datorn och städa lite!


Puss!

Av Elin Rosén - 8 januari 2010 11:10

Igår efter jobbet åkte jag till doktorn i Dalby, urinvägsinfektion och penicillin, där fick jag för att jag gick så bar om benen på nyårsafton!


Efter det var det bara till att åka hem och äta lite och sen bege sig till Södra Sandby för att sitta i sekretariatet som speaker när F95 spelade.Det gick bra, jag som har svårt för att prata inför folk lyckades ändå. var kul att se dom spela, man inser lite hur man själv spelade när man var 15 år gammal, det var verkligen flickfotboll.


När jag kom hem blev jag så trött att jag gick raka vägen till soffan coh sov i 1 ½ timme. Brukar ju sova efter jobbet men det hanns ju inte med igår.  När jag vaknade var jag sjukt seg, och visste inte riktigt vad jag skulle göra, men det slutade med att jag gick till my och jocke, hon tyckte jag behövde lite uppmuntran, undra varför!? haha... det har sina anledningar.. Vi kollade på harry potter, andra filmen, och där var en scen som fick mig och jocke att asgarva och my fattade ingenting. haha jag skrattade så tårarna sprutade! Så jävla roligt. det behövde jag! Efter harry potter tittade vi på något som michael jackson gjorde när han firade 30 år som artist 2001. Klockan var strax efter tolv när jag kom hem. Sov på soffan inatt också.


Idag blir det en lugn dag, måste städa mitt rum iaf. Ikväll ska jag jobba och innan dess ska jag ut på revinge med Petra och våra hundar. kanske en runda upp till iza och fillebus också.  vi får se.


det blir alltid värre framåt natten. speciellt när man ligger där ensam i sängen och ska sova, och tankarna vandrar iväg. jobbigt. jag försöker verkligen hålla mig sysselsatt men det funkar inte hela tiden. och då kommer tankarna direkt om honom. andra gången man faller för någon och det blir inget. nu har jag insett hur hårt jag verkligen föll för honom, nu när det inte blir något. innan kunde jag leva lite på hoppet, men jag är ändå glad att vi pratade om det, även om det var riktigt svårt. så fort jag satt mig på tåget när jag skulle hem så kom tårarna krypandes. denna tågresan slog nog även den när jag var riktigt bakis och spydde på tåget. det säger en hel del.

 

nej nu får jag väl städa lite så jag slipper tänka.

 

  

 

 

Puss!

Av Elin Rosén - 7 januari 2010 08:18

Står på jobbet nu, ska bara jobba 1 ½ timme till dock, skönt. Sen ska jag till vårdcentralen i Dalby och prata med doktorn litegrann. Sviterna från nyårsafton som sitter i tror jag.


I eftermiddag ska jag sitta i sekretariatet i Sandbycupen med helen, lagom kul.


det känns fortfarande jobbigt att tänka på honom, vi har pratat litegrann på msn och så, helt allmänt but still.

det kommer nog ta ganska lång tid att smälta detta. Sist mitt hjärta blev "krossat" så försökte jag jobba så mycket som möjligt för att slippa tänka. och jag gör nästan samma sak nu, försöker hålla mig sysselsatt så jag slipper ha honom i tankarna. Igår blev en slappedag hos Iza och jag lekte med Fillefis, han får mig alltid på gott humör! <3 

 

En vän sa till mig " Är det meningen att det ska vara ni så blir det ni, kanske inte just nu bara" .

 

Hur länge ska man vänta?


Puss!



Av Elin Rosén - 5 januari 2010 12:24

Jag skulle sätta mig och skriva ner precis hur jag känner mig nu och allt som hänt. Men jag vet helt ärligt inte vad jag ska skriva. Slänger in en liten låttext istället.


My head is saying "Fool, forget him"
My heart is saying "Don't let go"
Hold on 'till the end
That's what I intend to do
I'm hopelessly devoted to you

 

Puss!


Av Elin Rosén - 4 januari 2010 20:15

Det blir alltid värre framåt natten.

 

Jag försöker sysselsätta mig så mycket som möjligt för att slippa tänka på honom. Men det blir alltid värre framåt kvällen/natten.

 

  

Presentation


23 år, fotbollstokig, galet kär i mannen i mitt liv, familjeberoende och allmänt hög på livet!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards