elinrosen

Alla inlägg under november 2012

Av Elin Rosén - 12 november 2012 19:29

Här kommer lite bilder från semestern i en salig blandning!


       


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 9 november 2012 09:14

Yay, fredag!!! Vet inte vad det varit med mig denna veckan men så trött jag varit!

Skönt att det är fredag idag, ikväll åker jag, Andreas och Linus och Martina till Smålle över helgen! Vi  ska agera hus- och hästvakt och imorgon passar vi på att åka till Ullared! :) Blir väl en ganska grundlig genomgång, förra året var vi där ju den 23 december, då handlade man bara vad man skulle liksom:)


Igår var det ett uppstartsmöte inför säsongen 2013 och avslut på 2012 kan man säga:) Försäsongen drar igång 14 januari, med träning måndag,tisdag och onsdag, lite trist att träna tre dagar i rad men jag är ändå överlycklig över att vi ska köra vattengympa i Staffanstorp med Rolf, har gjort det ett par år innan och det är grym försäsongsträning!! I love it! :) Jag ska jobba hårt dessa två månaderna och verkligen kämpa för att kunna vara skadefri nästa säsong..:)


Inatt drömde jag en skum dröm, jag åkte flygplan med Zlatan och hans familj, barn plus fru då.. Och det var intressant haha. Helena Seger berättade då att Zlatan brukar köra den här Carlton dansen från Fresh Prince i Bel-Air, om ni kommer ihåg den? Den brukade hade köra framför spegeln hemma haha.. Väldigt random dröm..:)


Idag har jag en kofta på mig med korta armar, FAIL, då jag nu sitter på jobbet och fryser, dock finns det filtar man kan  låna när man fryser..:) Dom har jag använt flitigt..:) haha:)


Dags att jobba igen:)


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 8 november 2012 09:29

Igår var det ledig dag som gällde, så skönt att kunna gå upp, äta frukost vid tvn i lugn och ro och sen ta sig an dagens uppgifter.. Sov bara till 8 men så skönt att ligga kvar i sängen och kolla aftonbladet i teleluren utan att egentligen behöva gå upp..:)


Igår blev det först doktorn med kära mormor, nu har hon snart bott här i 3 veckor:) Efter doktorn blev det att köra till Bo Ohlsson i Tomelilla! Flera flera år sedan jag var där! Men gud, jag hade lätt kunnat shoppa upp en månadslön där! Köpte en liten liten bebistomte, den är så söt!! Blev lite annat smått och gått också, en adventsljusstake, sån man sätter 4 ljus i, kökshanddukar, förbrukningsvaror, en jacka och en pläd till mormor blev det också! :)


Sen var det dags att gå till sjukgymnasten.. In till Lund för att möta pappa på hans jobb och sen styrde vi kosan till Malmö, en aning tidiga. Men tur hade vi, för personen som skulle varit där kl 3 dök inte upp så vi kom in tidigare!

Väl där inne blev det ju att berätta mitt livs historia typ.. Som man redan har gjort så många gånger.  Jag har nu varit hos så många sjukgymnaster att man aldrig riktigt vet om man ska tro på vad dom säger för att alla säger olika..


Jag kommer inte skriva alla skador eller så som jag har haft, men grunden i att jag har haft dessa skador är att min kropp samarbetar inte. Alla mina muskelgrupper jobbar var för sig istället för att hjälpas åt och dra åt samma håll. Det i sin tur grundar sig då i att mitt rörelsecentrum, bålen, är lite svag dessutom. Det ska ju egentligen gå på automatik, vilket det inte gör i min kropp. Citat från sjukgymnasten " Du har en av de sämsta rörelsecentrum jag någonsin sett, du och din syster" Jo men tack antar jag? Han sa även " Vi måste lära dig att krypa innan du kan gå".. Så nu blir det IMC en gång i veckan och jobba hårt med rehab för att kunna vara skadefri nästa säsong.. Så det kommer inte bli någon fotboll fram tills vi drar igång försäsongsträningen i januari tyvärr... Men jag vill ju så gärna kunna spela en hel säsong utan att vara skadad.. Det har inte hänt sedan sägongen 2009.. Ett par år sedan dvs.. Börjar bli ganska trött på det!


Men nu ska det bli ordning och reda på torpet!


Idag har jag en dryg huvudvärk som inte riktigt vill ge med sig, men nu har jag precis haft lunch iaf och fått i mig lite näring.. Sjukt sugen på Ahlgrens Bilar just nu, men jag ska vara stark!!!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 6 november 2012 12:45

Dagens lunch är alltid ett bekymmer för mig.. Har jag inte mat med mig, som i dagens fall, så blir det 9.5 av 10 ggr McDonalds till lunch, inte okej. Idag lyckades jag stå emot McDonalds och istället blev det en halv sub från Subway med kalkon, sallad och gurka! En liten klapp på axeln för min del.. En vecka åt jag bara på McDonalds, alltid samma sak dessutom, nästan så det är pinsamt att säga vad man ska ha när man för 3:e dagen i rad får samma person i kassan dessutom..


Anyways, jag försöker verkligen ha mat med mig, men jag kan nog bli lite bättre på det, billigare helt klart!


Idag skiner solen, fortfarande kallt och rått men verkligen bättre än den regnigare dagen igår!


Dags att jobba igen!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 6 november 2012 08:09

Ja nu börjar man väl komma in i lite rutiner snart, på morgonen, efter jobb och så vidare.


Igårkväll var jag såå trött.. Hängde upp tvätten och försökte plocka undan lite här och var, gick väl sådär.. Tio i nio sa Andreas till mig " Du får gå och lägga dig om du vill, jag blir inte sur eller arg". Gullig är han, klockan var väl drygt halv tio när jag släckte lampan och jag hade somnat innan Andreas la sig en kvart senare.. Det sköna är att jag vaknar relativt pigg när klockan ringer 05.30, men kl 20 på kvällen börjar ögonen gå i kors.. Men ikväll blir det gymmet vid 19 tiden med My och ev Iza så då får jag träna ordentligt!


Direkt efter jobbet blir det middag hos Andreas mormor och morfar, alltid lika god mat!


Dags att jobba lite igen!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 5 november 2012 19:15

Så har man återigen sjunkit ner i soffan, ingen träning för min del idag då min rygg och mitt knä inte mår som dom ska efter inomhusträningen igår.. Fattar inte det, att jag aldrig kan få vara hel och frisk! På onsdag är det sjukgymnasten som gäller och det känns som om det är typ 18 saker som jag behöver hjälp med. Anyways, mer om det en annan gång..


Idag var det som sagt en seeeeeg dag, usch och fy säger jag bara. Regnat typ hela dagen i Malmö dessutom, bussen tar evigheter för att det ALLTID, med betoning på ALLTID är kö efter Sunnanå mot Staffanstorpsrondellen sådär strax efter kl 17... Slår aldrig fel.. Stannade till hos mamma en sväng och pratade med henne och mormor, på onsdag ska vi åka till Bo Ohlsson i Tomelilla och titta lite, det är väldigt längesedan jag var där.. Sen körde jag hem, åt en kass middag, dvs fyra rostemackor, men jag var inte så hungrig, slängde i mig en gigantisk portion chili con carne på lunchen idag, mättade bra!


Projekt tvätta-undan-all-tvätt-från-semestern-plus-all-annan-tvätt är igång, men vi kan bara köra två maskiner tvätt om dagen, två tvättställ och sen tar det typ kanske 1-2 dygn för tvätten att torka.. OM man inte tänder elden i brasan för då torkar det fort:) Så nu sitter man och tittar in i brasan och det doftar gott om den nytvättade tvätten:)


Känner att mina ögon börjar bli tunga, jag fattar verkligen inte hur jag kan bara så förbannat trött, på semestern gick jag iofs och la mig mellan 20-22 varje kväll, närmare 20 än 22 de flesta kvällarna, och sen vaknade man mellan 5.30-07 varje morgon.


Nähä, dags att stoppa in en maskin tvätt till och sen plocka lite här och var så att jag inte somnar.


 


xoxo,

Elin



Av Elin Rosén - 5 november 2012 10:30

Nähä om man skulle börja med det här igen:)

Idag är första dagen tillbaka på jobbet efter min långa semester. Tillbringat 2 underbara veckor i Egypten med min lika underbara pojkvän. Så oerhört skönt det har varit att få komma bort helt och koppla bort ALLT.  Har verkligen sovit ut, bara slappat och njutit av sol och värme.

När vi kom hem så har ju min kära mormor flyttat ner till Skåne och bor ett stenkast ifrån mamma, så mysigt att ha mormor nära!


Nä nu får jag jobba lite igen!

xoxo,

Elin

Presentation


23 år, fotbollstokig, galet kär i mannen i mitt liv, familjeberoende och allmänt hög på livet!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards