elinrosen

Alla inlägg under september 2011

Av Elin Rosén - 9 september 2011 02:55

Ja här händer en del grejer just nu, men jag har inte orkat blogga, ska försöka bättra mig!


  Såhär ser mina ben ut just nu.. Kinesiologi tejp kallas det, det ska hjälpa till att öka blodtillförseln typ..

Idag har jag även varit och fått en MRI, dvs en magnetröntgen. Ni har säkert sett såna på film, men blir liksom inkörd i en stor rund sak, nu blev inte jag inkörd hela vägen eftersom det bara var mina ben som skulle röntgas, men iaf, det tog 1 ½ timme att göra det, eftersom jag gjorde båda benen.. På slutet gjorde det riktigt ont, det var så att tårarna kom! Benen var fastspända så hårt.. :( Iaf, på måndag vet jag mer, för då ska jag tillbaka till sjukgymnasten och se vad röntgen visade typ, och sen får vi ta det därifrån.. det suger sjukt mycket att inte kunna träna fotboll just nu, riktigt frustrerande är det! Jag blir ju för fan kinkig när jag inte får träna! fråga bara min familj.. inte kul att ha en skadad Elin hemma som inte får spela boll..


I helgen ska vi åka iväg igen, förra helgen slog vi Mobile på lördagen med 3-2, och sen blev söndagens match inställd pga tornadovarningar där uppe, och så åkte vi hem en dag tidigare..


Och i måndags var jag, Annelie och Adam nere i stan och käkade på Cheesecake Factory och tog en drink! Så gott det är där nere!

 

Ja, skolan är också igång på riktigt nu, accountingboken har äntligen kommit så nu kan man plugga accounting också.. Woho!


Idag passade jag på att köpa nya fotbollsskor, mina predators har gått sönder framme på vänsterskon, så det behövdes nya! Jag funderade på att prova Copa Mundial, och det gjorde jag, och dom kändes helt okej, men så provade jag ett par predators igen, sjukt lätta var dom! Mycket lättare än dom jag har nu! Och jag har nog en typisk predator fot för så fort jag tog på mig dom skorna så var dom som gjorda för mina fötter!


  Titta, dom är ju till och med blå och gula;)


Tidigare i veckan fick jag paket hemifrån med lite smått och gott i, mina älskade morgontofflor/ubertjocka raggsockar är äntligen här! Lite små medikamenter och dylikt också, och så fick jag den här också, och jag förstår inte riktigt vad min familj insinuerar när dom skickade denna till mig;)


 

Ja imorgon bär det iväg till Daytona, och vi spelar en match imorgon mot en skola som heter Graceland, som är rankade nr 16 i landet( vi är rankade 24), och dom var rankade nr 7 i början av säsongen, och på söndag möter vi en skola som heter Auburn Montgomery! Daytona är "bara" tre timmar iväg, så vi håller oss i samma stat iaf!


Nä, nu är jag trött, eftersom vi hade träning HALV SJU imorse, även om jag inte tränade så var jag ju ändå där, så nu blir det till att skalla kudden!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 2 september 2011 13:04

Japp då bär det iväg med Lady Seahawks idag då! Jag är trött, så jag hoppas jag kan sova på bussen en stund iaf.. tydligen ska det finnas wifi på bussen..:P Får se hur det blir med det..:P


anyways, dags att packa färdigt och försöka samla ihop sig!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 2 september 2011 03:08

Ja då var det dags, första bortaresan med laget, imorgon drar vi till Alabama, 11 timmars bussresa utan stopp, men det är bara till att suck it up! Ska ändå bli lite skönt att komma iväg och bara få va med laget!


Innan idag hade jag ju klass, och sen efter det var det en timme drygt till träningen, men jag behövde få lite treatment, (läs värme) på mina benhinnor så jag hängde i trainingroom ett tag och sen var det dags för träning.. Tji fick jag när mina benhinnor var tio ggr värre än igår..:( Jag blir så fruktansvärd frustrerad, över att det gör så förbannat ont, och för att det hindrar ju mig att göra det jag är här för att göra, spela fotboll... Det känns som dom andra ser på mig som en usel vekling som inte tål smärta, för har man aldrig haft problem med benhinnorna så kan man aldrig föreställa sig vilken smärta det är..


Anyway, efter träningen skulle jag fått mina benhinnor masserade, men jag kom ju på att jag hade klass, så det ska jag få gjort imorgonbitti innan vi åker iväg. Men iaf, ikväll var min första kvällsklass och det var SPEECH. Ni som känner mig väl vet att jag hatar att hålla tal, och jag suger på det.. Jag funderar starkt på att droppa klassen för att slippa det, men fan vad coolt om jag verkligen klarar det.Jokki försöker övertala mig att jag inte ska droppa den.. Men är det något som skrämmer livet ur mig så är det att prata inför folk jag inte känner, jag pratade inför många på bröllopet, men det är inte samma sak, där kände jag ju typ alla.. Vi är dock inte så många i denna klassen heller, men liksom, fan det skrämmer livet ur mig!


Så nu sitter jag här på sängen och tuggar hubba bubba tuggummi och försöker packa, lite segt går det. Åh, btw, det pisseregnar ute! Jag hade ju cyklat till skolan imorse, men eftersom det ösregnade när vi slutade klassen så fick jag skjuts, och så fick vi hoppa ut och hjälpa en stackars kille som hade fått bensinstopp, som stod där i regnet och försökte putta sin bil från vägen själv medans fjällan satt i bilen och styrde, så jag och jokki hoppade ur och hjälpte till, i ösregnet. Dagens goda gärning!


men men, får väl försöka packa lite mer nu, men jag tar datorn med mig under helgen så jag ska försöka uppdatera er som läser om vad som händer..


För övrigt så saknar jag Andreas väldigt mycket just nu, men det är iaf mindre än två månader tills han kommer hit.. <3


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 1 september 2011 16:26

Min mamma, som aldrig har flugit typ, ska den 14 oktober åka hit till mig, för att sen stanna till den 25 oktober!!! IIIHHH:D Fattar ni hur kul det kommer bli?!:D Lilla mamma ska åka till stora USA:D Nu är resan bokad och klar! :D


Idag har jag än så länge varit flitig, jag var på skolan typ kvart över åtta imorse och cyklade på gymmet i 40 minuter och sen stretchade jag ordentligt och fick is på benen och nu har jag då precis pratat med mamma om biljetten som är bokad:D:D:D:D


IIIHHHH! :)


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 1 september 2011 02:25

Ja just nu har jag en liten downperiod, med mycket hemlängtan och bara trötthet.. mina benhinnor vill inte alls som jag, tränade idag, men det kom ju tillbaka lika fort igen.. fan fan fan fan..


ska sova alldeles strax.. anyway, i'll be back..


xoxo,

Elin

Presentation


23 år, fotbollstokig, galet kär i mannen i mitt liv, familjeberoende och allmänt hög på livet!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards