elinrosen

Alla inlägg under augusti 2011

Av Elin Rosén - 15 augusti 2011 00:29

8 träningspass och 1 match på fem dagar, slå det ni! Helt galet vad vi tränar mycket, äter, tränar, sover, det är så dagarna har sett ut.. Igår var nog den varmaste dagen på hela veckan, och jag ser nu ut som ett stoppljus i ansiktet, inte riktigt okej. Jag har smort in mig med spf 50 varje dag, men så fort man kliver ut genom dörren så svettas man konstant mkt..

Försökte förklara för farmor idag hur mycket man svettas här, men det går inte riktigt att förklara i ord:P Jag försökte genom att berätta att när vi stretchade idag så lutade jag mig mot annelie och det droppar svett från näsan haha..:P


Idag trodde vi att Coach skulle döda oss med ett tre timmars pass varav halva var fitness typ.. Men det slapp vi:) Några är lite halvskadade och vissa sjuka, så vi körde lite touches i början på träningen och två sprinter över hela planen och sen körde vi fotbollstennis, och efter det fick vi hoppa i poolen och köra ett kort pass vattengympa! :) Snacka om att vi var glada! Till skillnad från killarna som fick träna i nästan två och en halv timme, pga diverse saker som hänt i veckan, springa fick dom också, något så brutalt mycket! Vi behöver verkligen återhämta oss och få vila lite, så nu har vi dagen av imorgon till att bara njuta och fortsätta hinka in vatten..:P Dricker nog säkert minst 4 liter vatten utöver det jag dricker på träningarna.. och det behövs! Trafiken till toaletten blir lite tätare också då haha..:P


Idag fick jag äntligen skypat med Andreas, vi skypade i två timmar! :) Vi har bara pratat i telefon och smsat och mailat under veckan, och det var så skönt att äntligen få se honom också! Som jag saknar honom, men på något sätt så känns det som att tiden kommer gå fort tills han kommer och hälsar på i över en vecka.. Och det kommer bli så underbart!


För en stund sen kom det ett sånt jävla oväder, det slog nog ner en liten bit bort bara.. Allting är liksom tio ggr värre här än vad det är hemma, regnar det, så regnar det fruktansvärt mycket, aldrig som hemma, och nu när det har åskat två dagar i rad, då har det verkligen låtit som om himlen skulle trilla ner, och det igårkväll var precis när jag skulle lägga mig, (gick och la mig kl 8 igår, för er som ville veta) haha, men iaf, det var svårt att försöka somna samtidigt som man ska hålla för öronen så att man inte hör åskan.. Nu har jag fått vara ensam hemma ett par timmar också, har bara myst i soffan och tittat på film, och löst lite korsord, och ätit äggröra:D Så gott det är!


just det, igår på matchen så gjorde jag ett självmål.. med HUVUDET! Jag som sällan nickar, lyckas alltså göra ett självmål med huvudet! Det är iofs en sak som jag verkligen känner att jag har blivit bättre på sen jag kom hit förra året, att hoppa och nicka, kände det extra mycket på träningen idag, och alla som jag spelat med vet att huvudspelet inte är min grej riktigt haha..:P


Nä om jag skulle hoppa in i duschen kanske..:) Och städa lite och sätta igång en maskin tvätt..:)


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 13 augusti 2011 01:49

Phu, tre dagar av preseason med träning två ggr om dagen avklarade.. Min lår vill inte riktigt som jag vill, men har fått vila benen lite extra idag, så förhoppningsvis är de okej imorgon, missar ju en del om man inte är med en träning, så måste se till att få rätt på dom nu.. ska se till att få lite massage på låren nu ikväll också innan läggdags..


på måndag ska jag nog köpa mig en egen cykel, och piffa till det lite på mitt rum, köpa lakan och lite sånt! har ingen riktig stans att göra av alla grejer heller, har ingen förvaring, hade behövt en byrå.. Sen ska det komma upp bilder så småningom! :)


Imorgon är det lördag, och den dagen lär väl gå lika fort som alla andra, helt sjukt vad fort det går.. Men det är bra, för då går tiden fort tills jag får träffa älskling igen, i oktober! Ja och innan dess kommer mamma också! :)


Nu ska jag se ett avsnitt av true blood med Annelie, sen blir det nog sängdags igen! Kanske somna till lite musik..:)


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 12 augusti 2011 18:54

Ja nu är vi helt igång med preseason, träning två ggr om dagen, woho.. I denna värmen, det är tufft, benen är helt slut, och mina lår vill inte riktigt ge med sig, dom krampar lite när dom själv vill.. :(


Men annars så går man upp kl 7 på morgonen, äter frukost, vilar, sticker och tränar, hem och äter och vilar, och sen tränar man igen och sen hem och trycka i sig mer mat och vatten och sen somnar jag innan kl 9 på kvällarna.. Så ser alla dagarna ut mer eller mindre:P


Men det blir bättre snart!


Nu ska jag strax ringa älskling och prata lite! :)


förresten, eftersom jag är så trött på kvällarna just nu så är det därför jag inte orkar blogga.. :P


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 10 augusti 2011 02:01

Imorgon gäller det, då inleder jag min första riktiga säsong i seahawks kläderna, där jag faktiskt får spela..


men gud vad nervös jag är, men bara jag får två dagar överstökade nu så kommer det lätta, himla skönt att man faktiskt känner en hel del tjejer nu och kan känna sig tryg..

vi har fått vårt nya träningskit, ljusblå träningströja, svarta shorts och blåa strumpor, piké att resa i som är mörkblå, träningsoverall i svart och sen en väska, och allt har vårat nr på.


vi hade även physicals idag, och läkaren var imponerad över min vilopuls faktiskt, och att jag pratade så bra engelska haha, moahaha :D Då blir man lite stolt..:)


Nä, får skriva mer imorgon, nu ska vi slänga oss på soffan!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 9 augusti 2011 00:50

Japp, nu har jag lyckats få igång internet i lägenheten, men inte det trådlösa tyvärr, men men.


Ja, vad ska jag säga eg, resan hit gick bra, fruktansvärt jobbigt att gå iväg på flygplatsen och lämna min älskade Andreas.. Tårarna kom och jag fick kämpa för att inte storböla.. Men vi ses förhoppningsvis i oktober då han kommer hit och hälsar på.. Och sen ska ju mamma också komma hit:D


När jag skulle flyga från Atlanta så blev vi en timme försenade pga ett oväder, men landade ändå bara 20 minuter efter utsatt tid här.. Jokki och Elina stod och väntade på mig där, så kul att se dom igen! Sen körde vi direkt till Duffys för att träffa några av de andra tjejerna, gott med mat var det! Skönt att återse dom andra igen..:) även några nya ansikten, och fler lär det bli imorgon, när vi ska ha en liten teamdinner vid poolen och träffa alla nya :)


Jag slocknade typ kl 10 på kvällen sen och vaknade kl 5.. sen var jag vaken till igårkväll haha.. Men vi hann iaf plocka iordning här och fixaoch dona lite, så nu är rummen färdiga iaf..:) Sen skulle vi ta oss till Walmart och stor handla..


Haha, jag visste var ett walmart låg, och sa till Annelie, vi kan ju gå dit, det är en bit, men det går nog bra.. Haha jodåsåatte, det tog oss ca 50 minuter att gå dit! kl 3 på eftermiddagen! VARMT, svetten bara lackade på oss! När vi sen kom fram så hann vi gå där inne i ca 5 minuter innan jag hör att det åskar, och då tittar vi ut och ser en galen thunderstorm, helt absurt! Jag och Annelie fortsatte vår lilla tur i affären, det tog oss TVÅ timmar att plocka ihop allt vi skulle ha, nu handlade vi verkligen allt från scratch, mat, städgrejer, toapapper, tvättmedel, schampo och balsam, tvål, helt galet!

Tittade även ut en cykel, kommer gå på ca 700 kr, men jag måste ju ha en cykel:D


Igår slocknade jag då innan tio typ, och vaknade sju imorse.. haha.. Men det blev en lugn och skön morgon, eftersom vi inte har haft ngt internet så har vi roat oss med att läsa, lösa korsord och titta på lite smått och gott på min dator.. Jag har till och med suttit och roat mig med att spela kungen och harpan haha..:P


Sen gick vi till skolan för vi skulle skriva ut lite papper och springa lite hade vi tänkt.. Sjukt varmt var det då också, men när vi kom till biblioteket och suttit där en stund så kom det en thunderstorm till och verkligen regnade och åskade, så vi satt där ett tag till och sen stack vi ut och sprang.. Usch säger jag bara, onsdag kommer vara en mardrömsdag för min del.. Jag fasar verkligen.. Men men, det går nog bra!


Preseason innehåller träning två ggr om dagen i en vecka och sen en ledig dag och sen träning en gång om dagen och så drar matcherna igång.. Men det ska bli en kul säsong! Har fått reda på att jag kommer ha nr 5, det hade jag när jag spelade i Staffanstorp också, så det blir nog bra:)


Nä, om jag skulle ta och masa mig in i duschen och sen ska jag och Annelie titta på film hade vi tänkt, slocknar väl ganska tidigt idag också! Imorgon har vi physicals kl 2!


off I go!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 2 augusti 2011 15:37

Att jag inte har bloggat på hela sommaren.. Fy skäms på mig! tror nästan det är mamma som har skällt mest på mig angående det..


denna sommaren har varit fylld med massor med saker, jobbat hela sommaren, min barndomskompis Cajsa har gift sig, jag har blivit moster igen till en underbart söt liten pojke som ska heta Sam, och så har min äldsta syster även gift sig, och självklart har massor med annat hänt! Jag har blivit kär i en underbar kille som heter Andreas.. <3


Anyways, nu ska jag snart börja blogga igen, funderar på att byta bloggportal dock, till blogspot, men vi får se. Åker tillbaka till Staterna på lördag, den 6 augusti..


I'll be back soon!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 2 augusti 2011 15:37

Att jag inte har bloggat på hela sommaren.. Fy skäms på mig! tror nästan det är mamma som har skällt mest på mig angående det..


denna sommaren har varit fylld med massor med saker, jobbat hela sommaren, min barndomskompis Cajsa har gift sig, jag har blivit moster igen till en underbart söt liten pojke som ska heta Sam, och så har min äldsta syster även gift sig, och självklart har massor med annat hänt! Jag har blivit kär i en underbar kille som heter Andreas.. <3


Anyways, nu ska jag snart börja blogga igen, funderar på att byta bloggportal dock, till blogspot, men vi får se. Åker tillbaka till Staterna på lördag, den 6 augusti..


I'll be back soon!


xoxo,

Elin

Presentation


23 år, fotbollstokig, galet kär i mannen i mitt liv, familjeberoende och allmänt hög på livet!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards