elinrosen

Alla inlägg under februari 2011

Av Elin Rosén - 3 februari 2011 03:22

Onsdag! Dagen började ganska angenämnt, vår engelska var inställd så jag började 9.30 istället!

haha dock så är det den tråkiga lektionen management.. Iaf, så vände sig Rise bak till mig för hon skulle fråga mig något om matteprovet som hon skulle ha.. så började vi prata lite,och självklart, så passar läraren på att ställa en fråga till mig, vilket jag inte hör, utan Annelie som sitter bredvid mig får säga mitt namn två ggr innan jag uppfattar något! Som tur är så var det bara en fråga där han hade frågat om jag hört talas om break even point haha.. Svar nej! Haha, ja då har man varit med om det också!


Sen blev det gymträning, körde bara ben idag med, mina ben är så möra för tillfället!


Sen blev det dusch och käk innan microeconomics lektionen kl 2, och efter det så satte vi oss utomhus och pluggade matte! Har två prov imorgon, matteprov och macroeconomics prov! har pluggat en del till proven, så idag har jag bara tagit det lugnt på kvällen!


Hade äntligen fått mina efterlängtade böcker, så jag tog en bok och satte mig utanför vårt dorm och läste i över 1 ½ timme! Så himla skönt! Att läsa är verkligen det enda som kan få mig att stänga ute allt annat, eller nä, kanske inte det enda, fotboll funkar ganska bra också, men eftersom vi inte spelar någon fotboll just nu så funkar läsningen perfekt!

Sen fick jag faktiskt nog av att sitta där och ha en bortdomnad rumpa..


Så, håll i er gott folk, *trumvirvel*, JAG GICK TILL GYMMET! Gick 5 min på löpbandet som uppvärmning, men sen sprang jag i 20 min! herregud, jag blev fan förvånad över migsjälv! men det var riktigt skönt! när jag sen kom hit, så fick jag ett litet städryck, bäddade rent sängen, plockade undan kläderna och lite sånt, imorgon ska det tvättas!


Finns inget bättre än att somna i en renbäddad säng! Så nu är klockan halv tio, och jag funderar på att läsa lite och sen sova! :)


För övrigt, så är jag väl inte den mest angenäma personen att befinna sig runt.. :/ Vet inte vad det är med mig, är allmänt otrevlig och dryg.. :/ Men det blir väl bättre så småningom.. :/


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 2 februari 2011 03:32

Ja, här är det fortfarande 1 Februari.. En helt jäkla månad av detta året har gått.. Helt otroligt.. Tiden går så himla fort!


Har fått pluggat en del nu ikväll också, har skrivit en Desriptive essay som skulle handla om en resa eller en plats..Först tänkte jag skriva om ett besök i pappas trädgård på sommaren, men sen när jag väl skulle sätta mig och skriva så slutade det med att jag skrev om något helt annat! Jag skrev om min resa till Konungarnas dal i egypten! För när jag väl var uppe i den resan, så insåg jag inte värdet av den.. Nu såhär i efterhand är det liksom inte att jag simmat med vilda delfiner som jag berättar om, utan det är faktiskt just resan till Konungarnas dal!

Utan det är om den fantastiska resan dit istället.. För nu inser jag hur jävla mäktigt det är där. att få se de här gravarna som är flera tusen år gamla, helt otroligt.. Och alla målningar och hur långt ner i marken det är..Powerful.. Och sen allt annat jag och Maja fick se på den resan, misären i Egypten, hur ren Egyptens renaste stad är( inte alls ren mao), åka båt över Nilen, beduiner som gick runt och tiggde för att få pengar eller mat.. Fram tills dess hade jag aldrig insett att folk verkligen levde på det sättet.. Tänk hur bra vi har det liksom, tak över huvudet, mat för dagen, kläder på kroppen.. Kommer aldrig få bort bilden ur huvudet på den lilla flickan som kommer fram med en liten killing, som ville att vi skulle titta och sen ge henne mat eller pengar.. Helt ofattbart.. Fy vad vi har det bra i Sverige.


Det är likadant här i USA, kontrasterna är så himla stora! Ett stenkast härifrån skolan så bor folk i trailers liksom.. Precis som dom gör på film.. Jag tror nog att den överlägset största skillnaden mellan USA och Sverige är det sociala skyddsnätet vi har i Sverige..


Gick till Publix innan, skulle handla toapapper.. Och vad kommer jag därifrån med? Något toapapper? Nejdå, jag går därifrån med en cola, yoggi och ett twix och någon mentos! Kom på när jag satte in Yoggin i kylen haha att jag hade glömt toapapper.. Sjukt störigt!


Imorgon är det klass kl 8, sen lektion 9.30 igen,och sen gymmet igen! Blir till att köra ben imorgon igen, kan iaf böja armen lite mer nu!


nu ska jag nog göra mig iordning för sängen!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 2 februari 2011 00:02

Fick pratat med bästa Aleksandra i telefon i 45 minuter innan, gud så skönt det var! Det var verkligen välbehövligt och jag fick lite mer energi tack vare det! I love you! <3


Har precis kommit tillbaka från cafeterian, försökte äta lite men det gick inget vidare.. Huvudvärken maler fortfarande i skallen på mig, och nu ska jag försöka skriva en essay också som ska vara klar till imorgon..


Har läst på Aftonbladet om någon jäkla mammutstorm som skulle slå till här i USA, i östra USA, så det borde ju vara här med. Och nu när jag gick till och från cafeterian så slog det mig faktiskt att det blåste lite mer än vanligt.. Får se om det urartar här eller det inte blir någon storm!


Nähä, om jag skulle ta och försöka koncentrera mig litegrann kanske, inte det lättaste idag kan jag säga!


 


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 1 februari 2011 18:43

Ja denna veckan har jag en hel del att göra.. Igårkväll pluggade jag en hel del, lite överraskad själv där faktiskt haha.. Jag avslutade kvällen med att se lite mer än ett halvt avsnitt av True Blood, sen var jag för trött så jag fick stänga av! vaknade med huvudvärk imorse.. inte så kul.


Två tråkiga lektioner har jag hunnit med att ha också.. Matte, review inför provet på torsdag, känns ändå helt okej... sen Macro.. blää, hatar dom lektionerna! Har prov i det också på torsdag.. Och på reading check på nätet fick jag 370/400 och 380/400 när jag gjorde det så känns ändå helt okej..


Tänkte jag kanske skulle powernapa lite nu, har huvudvärk och är en aning trött..

Armen känns liiite bättre, det går sakta men säkert, hoppas bara att salvan kan hjälpa det på traven litegrann!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 1 februari 2011 02:44

Har fått en ny diagnos på min armbåge nu, min sjukgymnast som jag hade när jag var ljumskskadad, Niklas, tror att jag har fått en släng av tennisarmbåge! Har för mig att mamma hade det ett tag.. Han sa iaf 2-3 veckor så borde det vara bra om jag inte belastar den! Hur kul är det liksom.. Jag litar fan inte på våra kära "sjukgymnaster" här, deras lösning på allt är IS. Vi slänger is på allt! Grr. inte okej.

Tur att pappa inte är längre bort än ett telefonsamtal!


När jag gick i gymnasiet så gjorde jag en kroppsmätning, dvs, till exempel hur mycket mitt skelett väger, hur många procent kroppsfett jag har, hur många procent muskler jag har och så vidare. Frågade Niklas om han visste var man kunde göra en sån! Och då visade det sig att han var på väg att köpa in ett sån mätinstrument, så jag kan göra en sån när jag kommer hem! :) Dock gjorde jag den mätningen när jag var som mest vältränad, nu hade det ju varit pinsamt att göra en sån.. Behöver verkligen en spark i arslet för att komma igång med träningen! Om sen bara min kära tennisarmbåge kan försvinna så hade livet varit lite lättare.. Kan fortfarande inte sätta upp håret själv, vilket resulterar i att jag har haft nersläppt hur mycket som helst de senaste dagarna, och ni som känner mig vet att jag sällan(aldrig) har håret nersläppt, om inte jag ska ut eller något.

Den har gjort lite ont idag också, inte så himla skönt.

Idag när vi skulle köra gymmet, så fick jag ju hoppa över alla övningar som innebar att böja på armen! Dvs, allt utom benövningarna, snacka om att jag var mör i benen! Hann även med 400 situps! Kommer ju förmodligen bli samma på onsdag!


Annars har det varit en ganska lugn dag, har faktiskt pluggat en del nu på kvällen, har två prov på torsdag, en inlämning i engelska på onsdag och en på fredag, quiz på onsdag, och prov på måndag! Gäller att ligga i!


Har äntligen tagit mig iväg till apoteket för att leta upp en voltaren liknande salva, ingen aning om denna är det, men det lät bra iaf, det var inte samma verkbara substans som i voltaren(diklofenak) men det blir kanske bra detta med..


Just nu väntar jag på ett sms från en polare, ska låna management bok, eftersom jag på något sätt lyckats göra mig av med den! Och den behövs eftersom vi har quiz på onsdag! Sjukt irriterande.. Tre veckor och jag har redan gjort av med en bok..


Imorgon är det 1 februari, vart fan tar tiden vägen? Den går ganska fort!


idag fick jag en liten påminnelse, om att jag faktiskt är AWESOME! :D Woho, heja mig!


xoxo,

Elin

Presentation


23 år, fotbollstokig, galet kär i mannen i mitt liv, familjeberoende och allmänt hög på livet!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards