elinrosen

Alla inlägg under februari 2011

Av Elin Rosén - 12 februari 2011 04:51

Ja jag har kommit fram till att jag har cravings.. Och inte vilka cravings som helst! Ge mig snygga killar! Jag drömmer om snygga killar, jag ser snygga killar vart jag än går, det är drygt!


Häromnatten drömde jag om Andreas Carlsson, ni vet han i idoljuryn.. Mumma..


här kommer några bild exempel!Eyecandy!


Kolla in HUNKEN! GRRR!

 


Hade jag varit ett par år äldre.. Mumma..

 

Wolfman.. Han e så snygg!

 

Puckerman.. Han är typ 28, men spelar att vara typ 17 eller 18 i Glee..

 


Självklart är det inte dessa killarna som jag "End up with" liksom, nä jag får den tråkiga svenskan, blåögd,mellanblond gärna.


Ge mig en riktig man! Jag svär, jag ska hitta en riktig amerikanare till mig!!!


Nu ska jag gå på jakt! Moahahahaha!



nu kallar sängen!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 12 februari 2011 01:37

Tjenixen!

Fredag i blodet igen! Nä kanske inte så allvarligt, men idag har varit en skön dag! Igårkväll kollade jag bara på film med Josefine och Jokki, vi såg sista Beck filmen, I stormens öga! den var riktigt bra faktiskt!


Imorse vaknade jag vid niotiden, kilade och åt frukost och bestämde mig för att inte gå på träningen.. Idag har det verkligen varit dassigt väder, det har regnat med jämna mellanrum och varit allmänt grått och trist! :( Jag som hade hoppats på sol idag! Tji fick jag!


Annars har det varit ganska lugnt idag, jag och Jokki cyklade till Ross och Marshalls, jag tänkte försöka hitta en klänning som inte var svart.. Hittade två supersnygga klänningar och en snygg tunika aktig sak! Och mitt i allt det så glömde jag av att ringa mamma..:( Vi cyklade förresten till affärerna och jag insåg att det var nog första gången jag satt på en cykel på över ett halvår! inte illa pinkat.. Men det var härligt!


Jag blev kär i denna! Den har ett rosa band som man knyter i ryggen också..

 

Alltså den här klänningen tog andan ur mig.. Fy farao vad snygg den är!!!!! Också denna har ett vitt band man knyter i ryggen..

 

den här tunikan blir skön att bara ha över bikinin och bara strosa rundor i!

 


Och allt detta gick på ca 50 dollar,dvs drygt 350 kr! För det får du knappt 1 klänning hemma i Sverige! My, jag lovar dig, du kommer shoppa tills du dör här borta!!!


För övrigt så blir det en lugn kväll, jag tänkte gå och hyra två filmer strax, eller så väljer jag att titta mer på true blood, har ju faktiskt inte tittat på det på ett tag!


Såhär svettig blir man när man springer i 40 minuter..

 

Mysigt va?

 


Haha, jag har konstaterat att jag vill gå ner ca 7 kg, jag ligger fortfarande kvar på samma vikt som jag hade när jag kom hit, så nu är det dags att ta i med hård handskarna!


Förresten så börjar jag undra om inte killarna här borta seriöst har något kromosomfel eller ngt...


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 11 februari 2011 04:58

Idag har jag inte åstadkommit så mkt. Skulle tvättat men inte ens det har jag gjort. Jag har varit lite "au de" idag.


Så jag tänker inte skriva så mkt idag, har sovit dåligt de tre senaste nätterna till på köpet.


Enda glädjeämnet idag är att jag har pratat med Iza en hel timme i telefon! Yay! Och kanske att jag inte har någon lektion kl 8 imorgonbitti.. Nu är det helg.. Träning imorgon kl 11, den är inte obligatorisk så jag funderar verkligen på att inte gå.. har så förbannat ont i benhinnorna efter att ha sprungit på löpbandet.. 


Imorgon är det exakt tre veckor till My kommer! Countdown!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 10 februari 2011 02:54

Idag är det exakt ett halvår sen kusin Niklas gick bort, alldeles för ung. Och för exakt ett halvår sen var det min första dag på mitt nya liv här i USA. Jag fick alltså beskedet att Niklas hade gått bort dagen efter jag kom hit, och skulle i stort sett precis gå ut genom dörren för att träffa mitt nya lag för första gången. Jag bröt ihop totalt, jag kommer ihåg att jag tänkte " detta är inte sant, inte en gång till". Den första veckan mådde jag verkligen piss. Jag grubblade dag in och dag ut om jag skulle åka hem eller inte. Jag stannade, och det är jag jävligt glad över att jag gjorde.


Under dagen har mina tankar vandrat till min familj där hemma. Idag är det också exakt 2 år sen en ny solstråle kom till familjen. Filip.


Så kom du då till oss du älskade barn och grep våra hjärtan med kraft.
Med ens fick allting mera mening, långt mer än det någonsin haft.
Du ler så du strålar, din själ lyser klar, du fångar all ömhet omkring.
Små fötter och fingrar, din hud och din doft, så underbart skapat allting.
Ditt liv skall vi följa och finnas för dig och dela din glädje och sorg.
När skuggorna hotar ditt solsken, är vi din tryggade borg.
Idag vill vi visa för vänner och släkt, den gåva vi fått att bevara;
Ett barn att få älska och skydda från ont, en lycka för stor att förklara.


Den här dikten läste jag på Filips dop, visst är den fin? <3 Har tyvärr inte fått prata med Filip idag, annars kan han gärna säga ett par ord till mig i telefonen, men enligt Iza så blir han så arg för att han inte förstår varför jag inte är där! <3 Bara tre månader tills vi ses igen!


Och ja, nu när jag tänker på det, så är det exakt tre månader idag tills jag åker hem, för jag åker hem den 9 maj!


Idag har jag skypat med Emma, aka Sunken! IIHHH det var så kul! Jag saknar verkligen att kunna åka till träningarna och veta att Sunken är där så vi kan skratta ihop! Förhoppningsvis återförenas vi när jag kommer hem:D 


Idag körde vi gym igen, ökade lite vikter idag, så kommer väl kännas imorgon! Idag valde jag att vila från att köra min löpning nu på kvällen, har fått lite ont i benhinnorna plus att benen är ganska nertränade nu.. Men på det imorgon igen! Då blir det även inomhusfotboll på kvällen! YAY! :)


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 9 februari 2011 03:37

Hola! Nu sitter jag här helt utslagen. Träningsvärken som jag har idag är en träningsvärk som heter duga! Armarna, bröstet, låren! Usch säger jag bara, fast det är skönt med träningsvärk på ett sätt, man vet att musklerna blir starkare!

Idag blev det 35 minuter på löpbandet, 5 min gång till uppvärmning och sen jogg i 30 min! Det kändes i benen kan jag säga, dom var tunga som attans! Sen efter det blev det lite välbehövlig stretching! :)Lyckas jag inte gå ner i vikt om jag fortsätter såhär, då är jag dömd att misslyckas alltså!


Nu börjar det kännas lite bättre i skolan, fick reda på mitt micro prov, 88%, och så fick jag 100 % på mitt management quiz! Imorgon är det management prov och engelska inlämning och förmodligen ett quiz på engelskan också..


Haha, på kvällen på gymmet så är det inte så många tjejer, igårkväll var det jag och typ 6 baseboll killar.. Ganska intressant faktiskt, så sätter dom killarna på sin latinomusik och så rätt vad det är så drar dom iväg sina salsa dancemoves i gymmet! Det kan stå tre killar som dansar i gymmet haha...:p ganska kul att se!


Nu jäklar går tiden fort, snart är det bara tre veckor till kära My kommer! Iihh! :)


inatt sov jag jäkligt dåligt, låg och vred och vände mig hela natten typ, så jag var allt annat än pigg imorse! Tänkte därför ta en tidig kväll och kila och lägg mig i sängen snart och titta på tv eller läsa lite...


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 8 februari 2011 03:42

DÖD är bara förnamnet på vad jag är! Innan idag körde vi cirkelträning i en dryg timme i gymmet, armen är så pass bra att jag kan göra det mesta nu! :) MEN, Elin Rosén ska bli vältränad och försöka gå ner i vikt.. Så, därför gick jag till gymmet en gång till nu ikväll och sprang på löpbandet! Och nu blev det inga ynkliga 20 minuter inte, utan det dubbla! Jag sprang alltså i 40 minuter! Innan dess hade jag gått i 5 min som uppvärmning, så jag spenderade 45 minuter på löpbandet! Efter det blev det 10 minuters stretching, kan behövas..


Annars är det inte blivit så mkt vettigt gjort alltså, eller jo, jag har ju faktiskt skrivit ett personligt brev och typ blivit klar med meritförteckningen till mitt CV! :p Har ju hållt på med det nu i fyra veckor haha..


prov har jag också skrivit idag.. Gick någotsånär bra tror jag iaf, kollade igenom allt en extra gång och ändrade faktiskt några frågor efter att jag läst igenom dom så kanske går bättre denna gången.. haha.


My har bokat hotell till oss nu när hon kommer, iihh fattar verkligen inte att hon kommer.. kommer bli helt galet kul!


Nä, om jag skulle läsa lite kanske och ta mig till sängen eller ngt..


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 7 februari 2011 01:47

Ja nu har det gått ett par dagar sen sist!

vet inte riktigt vart jag ska börja! Men ja, får väl bli en liten redogörelse för varje dag som gått!


Torsdag: På kvällen spelade vi ju inomhusfotboll, det var hur kul som helst! Vi körde mixade lag, fyra minuters matcher, först till 2 mål eller ja vinst, oavgjort åkte båda lagen av! Tror vi var 18 st som spelade! Körde med små mål, inga boller över huvudhöjd, och vi körde med väg:P haha :P Sjukt kul! :) Tanken var att vi skulle gå till John Bull, men vi pallade inte, så jag, Jossan, Jokki och Annelie satt inne på mitt rum och tittade på Johan Falk filmer! Kom inte i säng förrän klockan var framåt halv tre tror jag, och sen skulle jag ha lektion kl 8 på fredagmorgon! yay!


Fredag: Gick upp tio i åtta, klädde på mig, borstade tänderna och gick till lektionen! Vi hade i stort sett bara workshop, dvs vi sitter i grupper och ska ge varandra respons på våra uppsatser, funkar inte kanonbra när man sitter med två killar som knappt vågar öppna käften! Så efter lektionen bad jag läraren läsa igenom min essay och ge lite feedback.Kändes skönt att få lite positiv feedback också!

Sen skulle vi ju ha fitness träning kl 11.. Och idag hade våra kära tränare bestämt sig för att DÖDA OSS! Vi körde alltså fitnessen på beachvolleybollplanen, där körde vi 5 minuter på varje station, första stationen jag var på så körde vi sprints, i sidled och fram och baklänges! När vi kör detta så kör vi 20 sek och vila 10 sek. Man blir helt död! Andra stationen blev det stegen, hoppa in och ut jämfota, med ett ben and so on! SJukt jobbigt! Ju mer du hoppar ju djupare blir sanden och desto djupare sand, desto jobbigare! Tredje stationen skulle vi hoppa över en pinne som bara var kanske 5 cm över sanden, hoppa jämnfota i sidled, hoppa fram och tillbaka jämnfota också! Helt galet.. Sista stationen, små häckar att hoppa över, och dom ökade i höjd successivt, jag kunde fan inte lyfta knäna så högt, helt jävla omöjligt när man har kört tre stationer innan! När vi kört alla fyra stationerna fick vi 4 minuters vila och dricka. Sen var det bara på det igen! Nu körde vi som en fyrkant, på en sidan körde vi jämfota hopp med höga knän(omöjligt), sen sprint, sen utfallssteg, sprint och så höga knän igen. Detta körde vi hur länge som helst kändes det som.. Sen var vi bannemig inte klara efter det heller! I 1 minut och 30 sek skulle vi köra sprints från långsida till långsida.. Helt absurt! Och så skonade Coach oss lite sen, vi behövde "bara" göra 250 situps istället för 300! Schyssta klubben liksom! Allt detta gjorde vi i stekande sol.. Det var till och med en av killarna som spydde!

Efter det så gick i sort sett alla och hoppade i poolen! det var fruktansvärt skönt!

På dagen blev det sen inte så mycket gjort, jag gick med tjejerna till Panera och åt lunch, och sen på kvällen så och på kvällen stack jag, jossan, helen och jokki till Duffys och käkade! Sen efter det så blev det film, vi började inne hos mig men sen fortsatte vi inne hos Jokki!


Lördag: Denna dagen blev det bannemig inget vettigt gjort! Jag bara läste, satt vid datorn, sov lite, tittade på tv, läste, satt vid datorn and so on! Inte förrän det var dags att göra sig iordning för utgång blev det ngt produktivt gjort! :P Vi satt här på dormsen och hade lite frågespel och så, sen bar det iväg till två tjejer som hade födelsedagsfest/förfest! Sen drog vi downtown och hamnade som vanligt på Rooftop! Jag drack två öl på hela kvällen, men det var packat med folk på RoofTop! Sen så helt plötsligt blev det mindre crowded och då blev det liite tråkigare.. iaf, natten slutade på Ihop, stället där man käkar apgoda pannkakor! Så jag var hemma kl 5 på morgonen och somnade som en stock sen!


Söndag: Idag vaknade jag av klockan som ringde kvart över tio, Iza och dom hade kalas för lilla Fille, så vi skulle försöka tajma det med Skype! Och vad glad jag blev av det! Farmor och farfar fick jag pratat med och sett, mormor, pappa, iza, my, linus, fille, jimpa, mamma, ros-marie, ja hela högen! Efter det så blev det sen Skype  med först maja och sen marie! Underbart det med! :) Skönt att kunna få prata med alla där hemma.. Sen blev det lunch/frukost på Panera och sen dess har det inte hänt så mkt här, jag har läst, sovit, tittat på tv, och just nu pågår Super Bowl, som är väldigt hypat här i USA, det är årets match i football! Nu i halvleken hade dom en sjukt grym konsert med Black Eyed Peys, Usher och Slash! Sjukt grymt! Jag har suttit och pluggat samtidigt, har Micro prov imorgon!


Påtal om prov så har jag för första gången i hela mitt liv fått ett IG.. Jag failade mitt matteprov! Inte okej! Så nu blir det nya tag och så hoppas jag det går bättre nästa gång!


Har även bokat bil nu tills My kommer, och kollat runt lite på allt vi ska göra! Alltså det kommer bli så himla sjukt när hon kommer hit! Födelsedag och syrran kommer hit, kan det bli bättre liksom?


En annan sak som gjort mig glad är att jag inte gått upp ngt i vikt när jag varit här! Fast jag har ätit onyttigt! Och armen är helt okej nu, så nu kan jag träna ordentligt också! :) Har blivit lite inspirerad att försöka vara nyttig nu! Annelie köpte knäckebröd, musli och lite smått och gott på Ikea till mig! Och så har jag ätit världens godaste apelsiner! Florida är ju känt för sina apelsiner! Mums!


Nä, nu ska jag återgå till mitt plugg, men jag bjuder på en liten vits såhär en söndagkväll!


Vad sa biet som flög in i en vägg?

- Oh MI GADD!


haha.


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 3 februari 2011 20:55

Anledningen till mina rubriker är simpel, i brist på annat haha:P


La mig i hyfsad tid igår, och vaknade imorse, med en antydan till huvudvärk! Inte så kul när jag hade två prov framför mig!

Började med matteprov, gick sådär, ska ändå bli intressant att se resultatet...

Sen hade jag Macroprov, 50 frågor, tog mig 25 minuter! Först ut ur klassrummet.. Men, sån är jag helt enkelt! Jag svarar på frågorna och sen sitter jag inte och grubblar över svaren..


Sen satt jag och läste en stund.. Så blev det till att fixa med tvätten! Som just nu är i torktumlaren!


Ska kila till Annelie om ett tag, vi ska laga mat och så ska vi kolla på varandra engelska till imorgon.. Sen blir det till att spela inomhusfotboll ikväll och sen en sväng om John Bull tror jag!

Dom har någon grej där ikväll för att fira att vårt basketlag är rankat som nr 2 i hela USA! :)


Nu ska jag ta och hämta kläderna, ttyl!


xoxo,

Elin

Presentation


23 år, fotbollstokig, galet kär i mannen i mitt liv, familjeberoende och allmänt hög på livet!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards