elinrosen

Alla inlägg under januari 2011

Av Elin Rosén - 22 januari 2011 05:53

Vi blev till slut fem st som käkade på Duffys! Och när jag och Jossan kom tillbaka hit så bestämde vi oss för att gå till gymmet och powerwalka lite på löpbandet.. MEN, vi bestämde oss för att titta på film med dom andra tjejerna istället..:) Vi såg weddingcrashers! :) Den är helt okej!


idag har jag lyssnat på denna låten minst 15 ggr, den är så bra!




Imorgon ska vi nog til stranden, jag kan behöva sola litegrann! :) sen imorgon blir det all-in partaj! :)


Nu ska jag iväg och spela fifa litegrann sen sova!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 21 januari 2011 23:24

" det är nått skumt på gång"



Får väl be om ursäkt för dåligt bloggande denna veckan, men jag har haft lite andra grejer för mig..

Min sömn är något som jag mååååååste ta igen inatt, tror jag har snittat 4-5 timmar per natt hela veckan, när jag normalt brukar sova typ 9.. Inatt blev det bara 3 timmars sömn..


MEN, jag har haft en kanonvecka, det har varit värt att sova så lite!

Vi får se vart det leder nu bara.... :)


Idag var vi tvungna att gå på någon föreläsning av 5 eller 6 framgångsrika personer som skulle berätta hur dom tagit sig dit typ.. Så det var bara till att svida om till galastassen! Nej men på med finbyxorna, skjorta, kavaj och högklackat! Kände mig faktiskt ganska fin:) Jokki tog en bild så jag får väl se till att få över den hit.:)


För en liten stund sen så ringde Johanna och väckte mig ur min skönhetsömn(?), jag ska hänga med henne och Annelie till Duffys för att käka! Sen ikväll ska jag verkligen bara dega i sängen, vi ska ut imorgon så jag måste ta igen min sömn om jag ska fixa det!


Och en sak som jag känner nu faktiskt, hunger!!! Aptiten kanske är på väg tillbaka, så skönt det hade varit! Man kanske skulle dra iväg till gymmet också idag.. får se hur det blir med den saken!


På måndag börjar vi träna med laget, vi har två gympass i veckan, jag har måndag och onsdag 11-12. och sen har vi ett pass på planen på fredagar! Kan nog bli bra!


Hoppas på fint väder imorgon så man kan sola! :) Har även planer på att kila och handla ett par riktigt höga heels.. :)


Btw, igår åkte jag en fet bil, en svart mustang, jävlar i det vad den gick! :)


Nä, nu får jag väl ta på mig lite andra kläder om jag ska kunna visa mig offentligt om en stund!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 20 januari 2011 05:12

Idag har inte varit en bra dag alls. Så nu ska jag sova.


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 19 januari 2011 02:27

Jo men lite flitig har jag allt varit idag! Jag gick på den förbannade lektionen jag hade, alltså, det kommer nog vara det ämnet jag kommer tycka minst om. Läraren är väldigt luddig, och kan helt plötsligt bara fråga en något och så vågar man iinte öppna käften. Det är macroeconomics, och jag önskar redan efter tre lektioner att jag hade haft den läraren jag har i microeconomics! usch säger jag bara för den lektionen!


Efter det gick jag och åt lite, hade faktiskt lite mer aptit idag än dom andra dagarna.. Sen blev det till att sätta igång med tvätten och städa rummet! Måste dock fortsätta organisera litegrann så jag får ordning på allt! Sen kilade jag och tittade på handbollen med Johanna och Annelie, kanske inte den roligaste matchen att kolla på direkt.. Polen måste vi slå på torsdag helt enkelt!


Sen blev det till att gå till Panera och äta lite för att få energi, för efter det satt vi och räknade matte i två och en halv timme! Och det tar bannemig på krafterna, den nya läraren som vi har på mattelabbet är från typ något sydamerikanskt land som pratar spanska, har redan glömt vilket det var, och hon har bara varit i USA i ett år, så hon pratar inte så bra engelska vilket gör det en aning svårare när hon ska förklara!


Efter matten har jag nu gjort min engelskläxa till imorgon, vi har ett litet quiz imorgon och lite läsning skulle vi göra! Engelskan tror jag att jag kommer att gilla! :)


Jag har iofs inte hunnit med att börja på mitt CV, får ta det imorgon eller på torsdag!


För övrigt så har det varit riktigt varmt här idag, nog den varmaste dagen sen jag kom hit! Hoppas på fint väder till helgen så vi kan sola lite och eventuellt blir det även utgång till helgen:)


Pratade lite med My idag, hon kommer ju hit i Mars och stannar i två veckor, och vi har börjat prata lite om vad vi ska hitta på och vi ska hyra bil och lite sånt! ska bli så fruktansvärt kul att hon kommer hit! Haha det enda roliga är, haha, jag har nu frågat två amerikanare hur dom skulle uttala hennes namn, och det kommer bli intressant att höra dom säga hennes namn kan jag ju säga haha! :P


Nähä, om jag skulle ta och läsa lite management eller micro eller lite engelska till kanske!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 18 januari 2011 16:38

försova sig och vakna av att vaktmästaren bankar på dörren och inse att man missat två lektioner.. bara en helt vanlig tisdag liksom!


Idag ska jag försöka vara flitig. Har en lektion nu om 25 minuter, sen efter det ska jag tvätta, jag ska kolla Sverige spela mot Argentina, och jag ska läsa engelska till imorgon, göra matte och förhoppningsvis ska jag försöka komma i säng INNAN klockan slår tolv, till skillnad mot de två senaste nätterna.. inte okej Elin!


Nä, idag ska jag ta tag i migsjälv och mitt liv! Ska fixa mitt CV idag med!


be back later!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 18 januari 2011 03:08

Inatt kom jag inte i säng förrän klockan var TVÅ!!! Jag var ute på äventyr sådär en söndagkväll höhö;) haha Nä, det var jag inte, men jag var och tittade på film med en polare!


Helgen var lugn och skön, blev en sväng till poolen igår, riktigt skönt!


Annars flyter det mesta på här, har fortfarande ont i halsen, det har jag haft i två veckor nu, inte okej! Jag vill kunna träna ordentligt! Skolan börjar komma igång nu också och jag har haft mitt första quiz, sådär lite oväntat kom det så det blev ju det sämsta resultatet sen jag kom hit. Tur att man får droppa ett quizresultat!


Usch, jag känner mig så värdelös för tillfället, pga mina problem jag har med maten just nu så har jag inga direkta krafter och jag är trött hela tiden. Jag vill verkligen komma igång ordentligt och bli ordentliga Elin och plugga!!!


Nu har jag iaf varit här en vecka, och man börjar komma tillrätta lite... Ser framemot när träningen med laget börjar och man kan få något annat att fokusera på. Man har så mycket tid att tänka på just nu.


Haha just det, jag har en lusekofta här som jag fick av farmor en gång, jag fullkomligt älskar den! Anyway, så hade jag den på mig när jag gick till Panera Bread, det där cafét typ, så stod där en asiat(?) och så säger hon till mig då att hon verkligen gillade min tröja, att dom där spännena var så jäkla unika och den var riktigt cool! Jag bara, tja, den är ju faktiskt från Sverige sa jag haha...:p

Jag diskuterade klädstil med min polare igår, så skulle jag försöka förklara hur folk klär sig hemma i Sverige.. Inte det lättaste! När jag går till affären här eller bara tar mig utanför skolområdet, så folk som är över 25, klär sig verkligen som om det vore 90 tal! Jag hade kunnat knacka en människa på ryggen och säga " Du, 90-talet ringde och vill ha sina kläder tillbaka!!" Hela galet! Vi kom iaf inte fram till så mycket haha:P


ska iväg och kolla på film snart igen, kommer väl vara astrött imorgon.. tur att jag slutar 12.20 då:D


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 16 januari 2011 16:44

när man vaknar 05.19 en söndagmorgon av att det bråkas högljutt i vardagsrummet, då blir man glad:P 5 tjejer som står och vrålskriker på varandra efter en utekväll haha. det var saker i stil med, hur kunde du lämna henne, hur kunde du hångla med honom and so on. haha. Ganska kul att lyssna på ändå:P

Annars har jag sovit ganska gott inatt, lite ont i halsen har jag bara.


Fick lite klarhet i mina flyttplaner igår, eller kanske inte. Hon jag skulle flyttat in med, är en jävla bitch. och en kleptoman tydligen. och jag vet inte riktigt om jag vill bo med en tjej som har kass attityd och riskera att få mina saker stulna, inklusive pengar... Inte okej. Så antingen kan jag flytta in med Val, en annan amerikan i laget som bor här, eller så bor jag kvar här med Danielle, för jag har det väldigt bra här! Ska prata med alla inblandade och se vad som blir bäst!


idag är det poolväder, men jag har ju skype med Pilen, det blev flyttat till halv tolv så sen får jag se hur lång tid det tar. Jag måste plugga och skriva CV idag också!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 16 januari 2011 05:36

Jag är utmattad. Inte fysiskt utmattad. Eller ja, jag har ingen ork. Men jag kan inte äta, har ingen aptit. Inte ens chips är gott, och då pratar vi om Elin Rosén liksom. Pommes, njä det var inte så himla gott det heller.. Frosties med mjölk? Nä inte det heller. Äpple är väl det enda som smakar någorlunda gott just nu.


Jag har knappt kunnat äta sen jag kom hit, och det gör att jag är helt orkeslös. Ikväll var det utgång, och jag låg i sängen med mina rosa mjukisbyxor och tittade på Glee och hade bestämt mig för att inte ens gå på förfesten. Men jag ändrade mig faktiskt, svidade om till något lite mer presentabelt, jeans och oversize tröja, och sen hamnade jag borta hos tjejerna ändå. Nu är jag tillbaka, dödstrött. Jag är ju inte den sociala typen, så det tar alltid mycket på mina krafter när jag väl är det, och lägg då till att jag inte har några krafter för att jag inte har någon aptit.. Bra kombo? Njä inte direkt. Och sen är jag ingen partyprinsessa. Det går i vågor, och nu är inte en sån period. Jag måste få ordning på allt här först så jag får ordning på migsjälv också. Plus att jag får så dåligt samvete av att använda andras leg eller falskleg.. bättre jag väntar till jag är 21, inte så långt dit ju.


Imorgon ska jag skypa med Pilan och hjälpa henne med hennes ansökan hit! Så nu ska jag sätta igång en film och sen sova!


peace.

Presentation


23 år, fotbollstokig, galet kär i mannen i mitt liv, familjeberoende och allmänt hög på livet!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards