elinrosen

Alla inlägg under november 2010

Av Elin Rosén - 10 november 2010 02:43

Japp, det snöar här. Och kallt blev det idag! Men gud vad jag gillar det! :) även om man går runt här i sina flipflops och shorts i snön..


Suckers! haha nej det snöar INTE här! Ett torrt skämt bara.. haha.. Idag var det faktiskt en kanonfin dag med inte ett moln på himlen och väldigt varmt! Thats how we like it! :) Men jag längtar ändå hem! :)


Hela kvällen har jag suttit och lyssnat på julmusik! Jag har lyssnat på julmusik och städat.. det var välbehövligt! Sorterat bland lite papper, plockat in tvätten och lite sånt!

Pratade med mormor i telefon idag, hon tyckte jag hade blivit lite rund när vi pratade på skype för två veckor sen.. Och ja, jag har ju faktiskt gått upp i vikt, shortsen går knappt att knäppa, tröjorna sitter åt.. fucking 6 kg har jag gått upp.. Gud vad jag längtar tills jag kommer hem och kan få äta lite normal mat! Köttgryta, köttfärssås, lasagne, potatisgratäng, stek, fläskpannkaka, hederliga  snabbmakaroner, prinskorvar, kalops... ge mig mat! Jag är så förbannat trött på cafeteriamaten nu så det inte är sant, så ikväll blev det subway.. underbart gott, inte så nyttigt, men gott!


Idag satt jag bara och kollade på träningen, inte kul alls.. Innan träningen gjorde jag också ett isbad, foten är inte så svullen men dom ville att jag skulle göra det ändå.. och sen ett efteråt också.. Gud vad kallt det var, det gjorde ont i foten så kallt det var! Imorgon ska jag cykla i typ en halvtimme 40 minuter! För vi har ingen träning imorgon, eller vi har individuell träning, men jag hade inte tänkt springa på foten..


Imorgonbitti ska jag skypa med My! :) Och hon ska hjälpa mamma att plocka ihop lite kläder att skicka hit.. bla mitt underställ, ett par stretchjeans! Åker vi till nationals i december i alabama så är det mössa och vantar som gäller..


Gud vad jag sknar mina syskon just nu.. hade så behövt dom här! Men, bara fem veckor kvar tills jag får se dom! Can't wait!


nä, nu ska jag läsa igenom litegrann inför mina lektioner imorgon, eller så slutar det med att jag kollar på bonde söker fru och sen går och lägger mig haha..


  Första snön som föll där hemma förra året! i december! izzie   Knähunden Izzie på 26 kg. Saknar henne..   Duktig kicka..   Hector försvann nästan i snön när han levde..   den här tröjan skulle jag vilja ha hit! Mamma, kan du se om du hittar den hos dig?


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 9 november 2010 19:23

var vore världen i alla sin glans, om inte farmor och farfar fanns?


Min rumskamrat talade om för mig att jag hade ett pajet tydligen.. och jojomän. Där låg ett paket! Det visade sig vara farmor som varit i farten igen!

Ett paket med skånska dagbladet, kvällsposten, choklad, kexchoklad och ahlgrens bilar! :):)


Detta var tydligen ett stort paket enligt hon som satt vid disken.. haha nej sa jag.

  Gud vad jag njuter av att sitta och läsa svenska tidningar, det blir inte alls samma sak som att läsa det på nätet, plus att man får liite mer i tidningarna..

  För övrigt så ser min fot ut såhär just nu..

  Inte okej!


Skulle blockera ett skott och glömde spänna foten.. kan man ha mer otur? Eller ja, det kunde iofs varit värre, jag kunde varit hemma i kylan och jobbat kvar på hydro haha..:)


Ska snart gå och prata med våra trainers om min fot och sen ikväll blir det till att ta sig i kragen och plugga!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 9 november 2010 03:30

Inatt sov jag tio timmar.. det var fruktansvärt underbart!

På förmiddagen fixade jag tvätten och sen skypade jag med Wicky!!! Detta var första gången v skypade sen jag kom hit! Vi pratade i ca 45 minuter! Gud vad jag längtar tills jag får träffa henne i vinter! Saknar henne så mkt!


Sen fick jag skypat med Iza och Fille. Jag och fille sjöng imse vimse spindel, litet hus vid skogens slut, och så pratade vi om att moster snart kom hem och då skulle vi leka.. Alltså jag blir såå glad av att prata med folk där hemma på Skype! Helt galet vad skönt det är att göra det.. Och nu är det snart verkligen inte alls lång tid kvar.. 5 veckor drygt.. Tiden går sjukt fort..

Idag har jag inte pratat med mamma i telefon, känns faktiskt lite konstigt eftersom vi pratat i stort sett varje dag sen jag kom hit..

HEMLÄNGTAN BIG TIMES!


På träningen idag så spelade vi nästan hela träningen, det var jättekul!Förutom att vi fick typ spela utan en yttermittfältare för hon är så dålig och gör inte sitt jobb.. Dock stukade jag till min fot litegrann, skulle blocka ett skott men glömde spänna foten.. Vi ska spela imorgon också! Dock ska det vara förstalaget mot resten men det brukar kunna gå bra ändå.. Har upptäckt att jag inte har så stora problem med att hinna ikapp annica, hon den jättesnabba anfallaren.. Plus att hon gör alltid samma finter..:P


Efter träningen och middagen så skulle jag träffa min grupp från marketing, vi skulle filma vår reklamfilm för coca cola.. det gick slutade med att vi gick runt och frågade folk vilka länder dom kom från och vilken som var deras favoritläsk, coca cola såklart.. Jag lyckades att inte vara med i den:) Den kommer på youtube sen så ska länka till den.. Dock var jag med i en annan.. Northwoods motto är "discover the leader in you" och jag skulle  stå och säga det på svenska.. det funkade liksom.. prata inför folk jag inte känner är ju inte min starka sida direkt..


Idag fick jag köpt ett par långa mjukisbyxor och en hoodie! Äntligen! Nu trivs jag ännu bättre haha.. Mjukisbyxor måste ju vara mitt signaturplagg haha.. ska försöka övertala pappa att betala ett paket så jag kan få lite mer grejer hitskickade.. så om du läser detta pappa kan du förbereda dig:) Och för övrigt lutar det åt att jag kommer bo kvar på campus nästa år.. suck..


Ska snart kila och lägga mig, har klass kl 8 imorgon.. Förresten så la jag till en klass till på mitt schema till våren.. lika bra så man inte hamnar så mycket efter med kurserna senare eftersom min matte och engelska inte räknas in..


godnatt,

xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 8 november 2010 03:21

Haha alltså.. Vi spelade ju beerpong igår.. Så var det jag och Elrick mot Annelie och Andy.. Och Elrick hade träffat en mugg, och jag skulle sikta på den med för att tvinga dom att dricka mer och vi kunde få bort fler muggar.. Så ska Andy försöka psyka mig och sätter ner ett finger i muggen.. Varpå jag säger :

" Can you please take your finger out of there?"

Och Elrick är kvickt med och kläcker ur sig: " Yeah that's what she said!"

Okej, haha detta utlöste ett skrattanfall från alla fyra så det tog nog 5-10 minuter innan vi kom igång och spelade igen..Och fattar ni inte när ni läst det tre ggr och låtit fantasin flöda, då kommer ni aldrig fatta det.. Jag och Annelie berättade det för Sara, Mia och Johanna, ingen av dom tyckte det var lika roligt som oss.. Men jag gjorde iaf ett tappert försök att återberätta det.. hahahaahah


Vi vann iaf vår match igår, med 1-0! Vi mötte ett lag som vi slog med 4-0 sist.. Men denna gången spelade dom med typ 5 man i backlinjen ibland 6, så det blev så jävla kompakt, och dom hade ett djävulskt djup.. Så lite svårt var det att spela även om vi dominerade och allt spel höll till på deras planhalva.. Detta gör nu att vi är klara för att spela final i Conference Championship på fredag.. Vi möter Embry Riddle, dom vann sin semifinal på straffar, och vi slog dom med 6-3 när vi mötte dom.. Vi måste i stort sett vinna den finalen för att kunna gå till nationals, det finns en minimal minimal chans att vi kan göra det även om vi förlorar, men helt ärligt så tror jag inte vi gör det..


Om jag ska återgå till gårdagskvällen.. Gud vad kul vi hade! det var meningen att vi skulle ner downtown allihopa och gå ut och skaka lite rumpa, men det slutade med att jag och Annelie inte pallade, vi hade väldigt kul där vi var.. Så Johanna drog ner Downtown med tre killar och klar blev vi.. Efter att ha åkt och fyllt på ölförrådet och även lite chips och glass så kröp vi ner i soffan och kollade på Hook.. Kl 4 liksom.. haha. Sen kom Johanna och killarna tillbaka varpå Johanna slänger sig i soffan ovanpå mig.. haha Och vi konstaterade att vi var väldigt hungriga, så Johanna och Juan åkte till MacDonalds och hämta mat:) Det satt fint!

riktigt kul hade vi! Känns skönt att man har hittat ett gäng killar som är hur sköna som helst att hänga med, trivs verkligen! Kl halv sex imorse satt jag i soffan coh kollade på Look Who's Talking. Titta vem som snackar, Kirstie Alley och John Travolta är så bra i den filmen..


Kom väl i säng vid sextiden, vaknade vid nio halvtio.. fyra timmar sömn! Så jag har gått runt i töcken hela dagen.. kom precis ut ur en lång varm dusch och ska bara göra klart detta och sen krypa i sängen.. Imorgon är det ny vecka!


Imorgon ska det tvättas, ska göra färdigt reklamfilmen med mina grabbar haha... Vi var inte så kreativa idag om jag säger så..


Nu ikväll satt jag, Johanna, Mia och Annelie på Panera Bread och hade en liten mysmiddag och pratade om gårdagen och lite sånt. Sara tittade förbi också.. Kommer nog bli en liten tradition här!


Sån här bränna har alla golfkillarna.. Sexigt va?

  Och såhär går det när man låter kameran ligga framme haha, detta är Jaques från SydAfrika

  Mia och Jake

  Håll tungan rätt i mun.. gäller att fokusera

  Vinnade laget!

  Partypinglorna!

 


Nä nu ska jag knoppa in för idag!


godnatt,

xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 7 november 2010 18:04

Sovit typ fyra timmar.. gick och la mig halv sex i morse, men somnade inte direkt kan jag ju säga.. sen vaknade jag halv tio.. låg vaken och var nervös för malmös skull.. Men det visade ju sig nog vara i onödan..


Får blogga lite mer senare ikväll, är iaf inte bakis, bara trött, och snart ska jag träffa "mina" basebollskillar.. Min grupp i marketing där vi ska spela in en reklamfilm.. Bläää jag vill verkligen inte..


Men gud vad kul vi hade igår.. Tanken var att vi skulle gå ut och skaka rumpa nere i downtown.. Det slutade med att jag och annelie stannade hos golfkillarna, fortsatte spela beerpong, och sen åkte vi och handlade chips, glass och en macka till annelie, lite extra vin och öl.. Sen slutade det med att vi låg i soffan och tittade på Hook.. har inte sett den filmen på hur länge som helst! Kunde inte sluta le! Men sen somnade jag.. Sen tittade vi lite på Look who's talking.. Bra film:)


Nej nu ska jag lyssna färdigt på matchen och sen kila!


ttyl!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 6 november 2010 14:45

WHAT THE FUCK?! Igårmorse när jag gick ut och skulle gå till lektionen så öppnade jag dörren och förberedde mig på den vanliga värmen.. Och vad händer? Jo det är för fan svinkallt! 17 grader!! Och idag är det typ 12 grader ute nu på morgonen. Vill veta vad det roliga är? Jag har inte ett enda par långbyxor. Eller jo, jag har mina jeans, men typ ett par långa joggingbyxor.. Nejdå.. Har bara mina trekvartsjoggingbyxor.. Jag har det vill säga inga varma kläder här. Har två några tjocktröjor, annars mest bara linnen och t-shirts.. Helt ärligt, give me a break..


Match idag då ja, semifinal i Conference Championship, förlorar vi idag så är fotbollssäsongen i stort sett slut, men det ska vi inte göra! Sist vi mötte laget vi ska möta idag vann vi med 4-0.. Men förvisso, saker kan hända.


Igårkväll blev det bubbelpool och laga mat med Annelie och Mia, och sen kollade vi på doobidoo och sen kollade vi på Dirty Dancing! YAY! Så himla underbart att se den och jag kunde inte sluta le när jag tittade! :) Där satt vi och skrålade ikapp i varenda låt! Underbart!


I torsdags spelades det ju poker.. Ja låt oss säga att det inte gick lika bra som sist.. åkte för fan ut först denna gången.. på en jävligt oturlig hand faktiskt, det var otur.. och Annelie vann iaf, får väl se till att skärpa mig nästa gång.. Ett tag kände jag mig väldigt utsatt vid bordet och jag ville verkligen bara sjunka under jorden.. Men kul hade vi! Sen kollade vi på Social Networks, Facebookfilmen, men jag fick inte se sista halvtimmen för Johanna och Mia var trötta.. så nu vet jag inte hur den slutar.. :/


Igår var det även prov, i Excel, gick bra på det teoretiska, vet inte hur det har gått på det praktiska än!


Ikväll, antagligen utgång, vilket innebär förfest, som här i usa heter pregame, hos golfkillarna med beerpong! Som jag förlorade på hela tiden sist.. nya tag idag haha..


Ha det kanon!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 4 november 2010 23:22

Ja tiden rinner iväg..

Det gick bra på träningen igår, skönt att få spelat lite.. fick til och med in en glidtackling, gräsfläck på mina vita shorts.. :P


Sen på kvällen gjorde jag och Annelie en läxa fort som attans för att vi ville bli av med den, sen gick vi.. Det slutade med att Annelie, jag och en polare åkte till Publix, och när vi släppt av Annelie så stack jag med vår polare hem och kollade på film.. Annapolis, en väldigt bra film faktiskt!

Sen så var det ju det där med kl 8 lektion på torsdagen.. Det resulterade i att jag inte gick på den. Ja fy mig! På gymnasiet var jag en notorisk skolkare, det kan nog alla i min närhet intyga haha. Men här så var detta första lektionen som jag inte haft giltig frånvaro på.. Och nej, det ska inte bli en vana.. Jag var bara lite trött..


Idag hade vi ingen träning heller, jag tänkte träna på gymmet, men sket i det! Vilodag it is.. Skypade lite med My innan idag, hon bakade för fan lussekatter! Julen närmar sig, här börjas det redan med julgrejer.. Jag längtar hem! Nu böjar jag få lite hemlängtan, tror det är för att det närmas litegrann.. Och idag var jag ju på möte om att få flytta ut, och jag kan bara säga för att använda en sportterm, det ser mörkt ut på kameruns avbytarbänk.. Tyvärr..:( Men vi får se vad vi kan göra..


Och jag har även fixat med mitt schema inför våren och registrerat mig för klasserna.. Såhär kommer mit schema se ut under våren!

Måndag:

9.30-10.20 Management

14.00-15.20 Microeconomics

Tisdag:

8.00-8.50 First Year Seminar 2

9.30-10.50 College Algebra

Onsdag:

8.00-9.20 Engelska

9.30-10.20 Management

14.00-15.20 Microeconomics

Torsdag:

9.30-10.50 College Algebra

Fredag:

8.00-9.20 Engelska


Detta kan man leva med! :)


Nu ska jag strax hoppa in i duschen, jvi ska iväg och spela lite poker med killarna, ska bli kul, hoppas på lite vinst idag kanske!


Satt förresten och läste igenom Maries blogg för en stund sedan.. För ett år sen passade jag Izzie tre dagar i veckan.. Och jag hade Aagje också.. Izzie pizzie, masskrerade mammas matta men vilken gudabenådad hund.. Fantastisk att träna med, på allt.. Gud vad jag saknar hundarna.. Satt precis och snackade litegrann med en kille på Facebook som ska bli figge.. Jag vill också.. ja vill ha en bebbe.. Men men, min tid kommer den med.. You better watch out, jag ska kicka ass på tävlingsbanorna om ett x antal år!


Nu blir det dusch!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 3 november 2010 15:43

Idag ar det exakt 6 veckor till jag aker hem. detta ar helt absurt hur fort tiden gar. Dagarna bara forsvinner.


Jag har iaf skrivit fardigt min minipaper idag pa formiddagen sa den ar klar iaf.. Sen ar det bara ett prov i eftermiddag, dar lararen ska ga igenom det sista vi ska ha pa provet IDAG, och provet ar IDAG. Galet ar bara fornamnet.


Sen pa traningen idag sa ska vi spela pa full plan, for hoppningsvis gar det lite battre an forra gangen vi spelade, jag har fatt nagra fler traningar i benen och kan forhoppningsvis orka lite mer. Nar vi spelade pa traningen igar fick jag vara innermittfalt, hur fan hande det? Jag har verkligen inte orken till att spela dar. Pa lordag har vi match igen, och nu ar det verkligen vinna eller forsvinna som galler, sa matte vi vinna!


Ikvall blir det till att plugga annu mer, har ett prov pa fredag, nagra laxor till imorgon, och sen till pa fredag ska jag ha registrerat mina klasser, sa det maste jag satta mig med imorgon..


Och som vanligt pa onsdagar hinner jag inte ata lunch, vilket suger fett mycket. Men men, gilla laget, har ett apple och en proteinbar med mig...



Kolla blekansiktet.. Jag kommer vara liiite brunare an sahar nar jag kommer hem syrran! Nu far du kanske sola ikapp lite innan jag kommer hem!


saknar alla dar hemma.. MEN, sex veckor kvar bara!


xoxo,

Elin  

Presentation


23 år, fotbollstokig, galet kär i mannen i mitt liv, familjeberoende och allmänt hög på livet!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards