elinrosen

Alla inlägg under november 2010

Av Elin Rosén - 18 november 2010 03:18
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Elin Rosén - 18 november 2010 00:14

So true.. Och nu syftar jag inte på någon hemma som folk säkert kommer tro, utan faktiskt här.. Jag antar att man alltid får reda på sånt den hårda vägen, man kanske ska sluta vara så naiv och alltid tro det bästa om folk?

Well well cykelställ..


Idag har varit en slö dag, eller det beror på hur man ser det, jag var ju faktiskt ute och sprang 25 minuter mitt på dagen i denna värmen! sen skippade jag faktiskt en klass eller två.. shame on me.. Jag vilade och sov istället.. Powernap is the shit ibland också..


Nu är det dags att skärpa sig med maten, har slarvat och syndat alldeles för mkt de senaste två veckorna! No doubt about it! Nu är det snart helg igen, och jag känner att jag borde plugga. Annelie har lite dåligt inflytande på mig just nu som tycker vi ska festa hela tiden haha.. den lilla partyprinsessan..


Ikväll ska vi gå och kolla på basket, killarna har sin första hemma match, och dom ska tydligen vara ganska bra! Ska möta Annelie om 25 minuter, så tänkte läsa lite innan dess! Ska ta med kameran och se om jag kan få till några bilder, ett tag sen nu känner jag!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 17 november 2010 03:27

När jag i min godan ro gick till matsalen i mina egna tankar kommer jag precis ut ur SLC, och höll på att bli påkörd av security som kom asfort i sin lilla golfbil runt kröken.. Jävla skit. Tur att han var trevlig och bad om ursäkt väldigt mkt iaf..


Idag, ja vad har hänt idag.. Började med lektion kl 8 imorse, gick som vanligt upp kl kvart i åtta typ.. Sen marketing, där jag i vanlig ordning håller på att somna för att det är så jävla tråkigt..


Jag hade sen planer på att gå med Annelie till Metro PCS, och betala våra telefonräkningar.. Och sen skynda mig tillbaka för att skypa med mamma.. Självfallet hade jag inte min svenska telefon med mig.. Vi går och betalar, annelie är ju lite långsam av sig när hon går, och sen slängde vi i oss käk från Subway, vilket innebar frukost för mig.. Anyway, skyndar tillbaka, och ser tre sms från mamma om att vi inte kunde skypa.. Jahapp.. fun fun fun..


Fick iaf skypat en lillen stund med Iza, en kvart eller ngt sånt..


Sen gick jag till biblioteket för att göra en läxa med annelie, och sen gick jag tillbaka hit för att skypa med jocke, som jag efter många om och men hann skypa med i två minuter innan Danielles dator dog.. Satt här och läste ut harry potter, sista boken och sen stack jag ut och rörde på mig lite... ytterst lite, sprang några varv runt planen och sen lattjade jag lite med bollen.. Sen blev det dusch, och sen mötte jag upp johanna på athletes auction!


Haha det var en auktion där dom auktionerade ut vissa av idrottseleverna, några tjejer från laget, några fotbollskillar, volleybolltjejer och ngn golfkille och sådär.. haah ganska intressant att kolla på, budade ingenting själv, man kunde vinna en middag med den man vann.. Jag hade ALDRIG fixat att stå där på en scen, och till exempel om någon inte bjöd på en?! Snacka om offentlig förödmjukning bigtimes! Jag hade blivit så röd i hela fejjan och nog kissat på mig..

hahah..


Sen gick jag till mitt rum, och tänkte vad fan, jag tänker inte sitta här vid datorn hela kvällen bara, då får jag inget pluggat.. Jag gick istället till Panera Bread, beställde två bagels och började läsa.. Läste ett kapitel i International Business, det tar över en timme att läsa ett kapitel.. man blir trött ganska fort, gjorde även en engelskläxa som vi har till på torsdag..


Det känns konstigt att inte träna om dagarna, desto större anledning att bruka allvar med min egen träning nu så jag kan jobba bort de kg jag gått upp.. inte angenämnt detta..


För övrigt så sov jag som en kratta inatt, så jag har varit trött hela dagen.. Ska därför gå och lägga mig snart, ska skypa med my imorgonbitti om danielle sover här.. hon har sovit två nätter hos Kelsey och då tar hon med sin dator så jag inte kan skypa.. annars får vi göra det på torsdag..


känner att det inte blir så mkt glada gubbar här längre, men sanningen att säga så är jag inte jätteglad för tillfället. Fotbollen är helt över, jag har hemlängtan coh tycker livet är ganska pissigt just nu.. men vad fan, det kunde varit värre, jag kunde varit hemma i kylan.. thats right bitches, 30 grader varmt idag igen.. sug på den ni!


tack o hej, leverpastej


godnatt,

xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 16 november 2010 03:42

Ja nu är jag väl kanske snart back on track.. imorgon är jag nog tillbaka till mitt rätta jag.. Men iaf, idag hade jag ställt klockan på halv tio, kom inte i säng förrän klockan var närmare 1 igår, jag var och pratade med Scotty och hämtade mina grejer som jag lämnat där. Jag skulle träffa Annelie vid halv elva, så jag satte bara på datorn och kollade runt lite och sen träffades vi och gick till biblioteket.. Vi behövde plugga matte och göra ett prov i international business där vi fick använda boken..


Vi fick iaf pluggat en del innan international business lektionen började kl 2, och där fick sen reda på att vi ska ha prov på måndag igen, och sen hinna med ett till innan våra finals. Tight om tid, tur att fotbollen är över..

Alltså international business är nog den tråkigaste lektionen på hela veckan.. Idag så satt han glatt på bordet och dinglade med benen och hade vandrat iväg på ett sidospår när han helt plötsligt säger " Nej, nu får ni skärpa er så vi kan komma igenom detta någon gång!" Och detta kommer från läraren som alltid babblar på om annat och som säger ordet " Okey" 150 ggr på en lektion, yes, vi har räknat..


Efter lektionen träffades några av tjejerna och lattjade lite med bollen, men jag satt och läste lite matte och harry potter istället.. kl 5 drog jag och annelie til cafeterian och åt lite och gjorde den sista matten innan provet kl 6.. På provet gick det väl hyfsat, jag skrev 85 % och det är runt det jag legat hela terminen, solid B som min lärare säger, och det är jag nöjd med! Annelie sa till mig igår att hon inte visste att jag var ett sånt snille på matte.. Haha snille på matte, jovisst! Sanningen är att jag sitter som ett frågetecken på lektionerna, men sen när jag får tittat igenom det lite för migsjälv så brukar det sjunka in, sakta men säkert.. Jag har fått turen att ärva lite av pappas matteskalle och mammas språkskalle, lyckliga jag! Jag gör hellre språk än matte dock..


Och efter matten så har jag återigen suttit i biblioteket och skrivit på en rough draft till engelskan imorgon.. det var den jag skrev om i förra veckan.. tror nog jag bara skrev lite taffligt, men tur att det är en rough draft och inte final draft, har en chans till på mig att fixa till den lite.


Så dagen idag har gått i pluggandets tecken, och så ska det bli framöver också! dags att börja plugga för finals!


För övrigt, så har jag nu lyssnat på denna låten typ 10 ggr i rad.. Jag saknar min syster Iza, inte nog med att hon inte har bloggat på över en vecka, så har vi inte pratat bara hon och jag på ett bra tag, alltid fille och jimmy där, eller my osv.. Skulle nog behöva en timme med henne skulle jag tro..




Idag pratade jag en stund med min kusin Isabella som fyller sju år idag! Börjar bli stor nu! Hon hade fått en klocka och massa hello kitty grejer.. om man ändå hade fått vara sju år igen..


jag har tänkt på en sak, ni vet ju att träningsvärken alltid är värst andra dagen efter träningen? Jag tror det gäller samma sak med ångesten andra dagen efter en redlös fylla.. för så känner jag definitivt idag..:(


Imorgon är det två lektioner som gäller, sen ska jag kila till Metro för att betala mobilen för de två kommande månaderna, och sen ska jag skypa med mamma! Och sen kanske det blir poolen och det blir definitivt träning imorgon iaf!


nu ska jag slänga mig i sängen och läsa lite och sen sova..


godnatt från en liten deppig elin i staterna..


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 15 november 2010 03:54

Where to start.. Ja antingen så berättar jag ingenting om vad som hände igår eller så berättar jag i stort sett allt.. all or nothing..


Jag var egentligen inte alls sugen på att gå ut igår.. Men så kom jag till annelies pool vid halv två tiden och Annelie kläcker ur sig: Ska vi inte ha vars en öl Elin?

Visst sa jag, och så sa jag att vi borde hålla drickandet på en jämn nivå hela dagen och sen bara låta det gå utför på kvällen.. Och utför gick det kan man ju lugnt säga..

Iaf, vi fick sen ett ryck och åkte med Elrick och Andy till någonstans mellan Fort lauderdale och Miami för Andy skulle kolla på bil.. Innan dess stannade vi på publix och köpte ett 12 pack Corona att ha..

När vi kom tillbaka så var väl klockan runt 5-6 något, och vi satte oss i jacuzzin med vars en öl till och smed planer för kvällen..

Det bestämdes att vi skulle gå på förfest hos ett par killar i killlaget... Haha vi spelade beerpong, drack oss fulla, sjöng svenska snapsvisor och hade allmänt roligt.. Och nu började jag bli väldigt full.. Och då hade dom en Beerkeg, en tunna med öl, med en slang från den, och jag hade sett tidigare på kvällen att dom hissade upp några av killarna upp och ner och sprutade öl i deras mun och så skulle man se hur länge man klarade det.. Efter ett par öl till i magen så tänkte jag, GO FOR IT! Så jag sket i att jag hade klänning, blev påhejad av alla killar och lyftes upp och skulle då svälja all denna ölen.. tror jag fixade 7 eller 9 sekunder, och det var tydligen bra, och jag var den enda tjejen som gjorde det.. ! Haha kul var det iaf, det kallas för att göra Keg Stand.


Johanna fck det på bild, kolla hennes blogg! http://lifeisabtch.wordpress.com/


Sen drog vi vidare ner down town.. Dagens dilemma, Elin hade inget falskleg.. Alltså jag var full som en alika.. Kom in på båda ställena utan leg, träffade alla mina polare, dansade, trillade på dansgolvet, snodde folks drinkar, och sen slutade det med att jag åkte hem, slängde över alla Annelies grejer till Mia, sa inte hejdå till annelie, coh jag hade hennes nyckel.. Kom tillbaka till campus, hamnade hos Scotty, där det slutade med att jag sov.. Annelie ringde mig jättemånga ggr runt 4 tiden, hon behövde sin nyckel, först klickade jag henne gång på gång.. Sen skjutsade Scotty mig till muren så annelie kunde få sin nyckel, vid denna tidpunkten kunde jag knappt stå på benen typ.. Spydde som en kalv.. skämdes häcken av mig.. Vaknade med en sprängande huvudvärk och jag fortsatte spy hela förmiddagen.. Sen följde Scotty mig tillbaka, typ kanske vid halv tolv tolv tiden.. Det slutade sen med att jag behövde spy på vägen hit, och sen att jag blev utelåst och fick sova lite inne hos Jossan medans dom var på stranden.. Fick alvedon och vatten.. Sov typ tre tmmar, och sen kom jag in på rummet igen.. och mådde PISS! Tog två alvedon till och huvudvärken försvann..

Annars har jag inte gjort ngt vettigt alls idag, suttit och kollat på Doobidoo och druckit coca cola och läsk..

Jag hjälpte Annelie lite med matten.. Vi har prov imorgon..


Alltså jag har verkligen mått sjukt kasst idag, har inte varit såhär bakis på hur länge som helst.. Kanske efter min 20 års dag, för den fyllan var i klass med denna.. Men kul hade jag! Ångesten kom som ett brev på posten, vad gjorde jag? vad sa jag? det visade sig att många var minst lika fulla som mig så det är nog inte så farligt faktiskt.. Men ändå.. ÅNGEST!Men jag har ju mått som jag förtjänat så..


Missade skypedaten med Mamma.. Glömde ringa pappa. Glmde helt bort fars dag..:( Och den skypedaten som jag sett fram emot.. men jag hade inte fixat det. hade iaf skickat ett sms till mamma inatt " No skype tomorrow for full" haha.. hälften engelska hälften svenska.. bra där..


Ja jag kommer nog inte vara människa igen förrän på tisdag tidigast.. Och jag har iaf fått klartecken om att Elrick inte är intresserad av mig mer än som vän.. SKÖNT! För det var så jag kände..


I fredags då så spelade vi finalen i Conference Tournament.. som vi förlorade.. och vi gick inte vidare på rankingen heller fick vi reda på idag så nu är säsongen slut, dvs INGA MER TRÄNINGAR.. det känns så jävla underligt.. Fyra veckor kvar här och ingen mer fotboll.. så nu blir det löpning och gym för hela slanten. och full fokus på skolan.. gud vad jag längtar efter nästa höst så jag själv kan vara med och spela..Efter matchen i fredags gick vi till John Bull, vi var där vid femtiden och då började Annelie och dom dricka, jag kunde inte eftersom jag inte är 21, men det var nog tur det... Vi spelade lite biljard och sen avslutade vi kvällen hemma hos Annelie i jacuzzin, hon låg inne med en rejäl fylla i fredags kan jag säga.. MEn jag var hemma vid tolvtiden så det var inte så sent..


Jag har hemlängtan.. so bad.. och jag måste även be om ursäkt till min kära syster My, jag ska sluta skicka sms mitt i natten.. :(


ja detta var väl en liten redogörelse för vad som hänt de senaste dagarna..


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 14 november 2010 02:22

Japp, har egentligen inte tid att blogga nu heller, men, ett litet får det blir eftersom jag inte bloggat på några dagar.- Jag håller iaf på att göra mig iordning för att supa skallen av mig, nä kanske inte så, men utgång blir det! Vi förlorade matchen igår så säsongen är i stort sett över, vet mer imorgonkväll.. Och det innebär att vi helt slutar träna med laget.. kasst läge.. ställde mig på vågen ikväll igen.. WOHO!


nä, imorgon lovar jag att blogga!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 11 november 2010 05:11

Jag saknar dessa två enormt mycket..


  Utan dom två hade jag inte varit den jag är idag. Så är det bara. Jag längtar så tills jag får se dom igen! Jag tror att både jag och farmor kommer att gråta när vi ses.. Jag kommer ihåg när jag var mindre.. varje torsdagskväll var det rederiet som gällde..


Åh vad jag saknar dom!


Kanske dags att gå och lägga sig? Jag har lektion kl 8.. och klockan är kvart över elva..



godnatt,

xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 11 november 2010 02:47

Fem veckor kvar tills jag kommer hem.. Och jag vill verkligen inte plugga ikväll.. Jag har tappat motivationen litegrann känner jag.. Först tränade jag inte på ett tag pga ljumsken, och jag har väl inte kommit igång helt än.. Jag är på g.. Men får jag inte träna fotboll så är jag inte migsjälv riktigt....

Och sen när man dessutom har en del att göra i skolan, och som dessutom inte går som man vill.. ja då får man helt plötsligt lite hemlängtan..

I Engelskan håller vi nu på med att skriva lite små uppsatser, eller man kan inte ens kalla det uppsatser, vi skriver ofta 1-2 sidor. Men just nu håller vi på med en grej som heter Persuasive Paragraph.. Persuasive handlar om att man ska argumentera för en sak.. Vi fick fyra topics att välja mellan:


1. Do sports stars or celebrities near any responsibility for being role models for children?

2. Should children who commit certain crimes be treated as adults? if so, is there a lower age limit to this policy?

3. Should legalized gambling in the form of casinos be considered as an economic boost to this area?

4. Should women be allowed in military combat? To what extent?


På lektionen förra veckan fick vi sitta och komma på för och motargument till dessa då.. Brainstorming är inte min grej.. Sen skulle vi då skriva en outline, en outline består liksom av en topic sentence, det som paragraphen ska handla om, sedan tre main ideas, meningar, som man sen ska utveckla när man skriver ut hela draften.. Och nu skulle vi då skriva två paragraphs, vilket innebär 2 topic sentence, sex main ideas, och allt ska börja med en thesis..


Och såhär blev min:


Persuasive Outline


Thesis: Women should be allowed in military combat because women and men should be treated equal and they can contribute with different qualities.


Topic Sentence: One should not make a difference between men and women.


Main Idea: First, the military should be as equal as any other work place.


Main Idea: Second, female role models are neede.


Main Idea: Third, it could be an experience that both men and women should have the possibility to get.

______________________________________


Topic Sentence: Women can contribute with different qualities.


Main Idea: First, women are known to be good organizers.


Main Idea: Second, women can create harmony within a group.


Main Idea: Third, women can add a different way of thinking.


Detta kanske verkar lite luddigt för er.. Men iaf, jag fattar nu att det jag skrivit motsäger sigsjälv. Det innebär att jag måste ändra antingen det översta eller det understa.. iaf, jag känner bara att det är jättesvårt just nu.. rough draften ska vara inne på tisdag.. och jag vettefan hur jag ska göra.. GAAAAH! som jag har gått och svurit över denna idag.. Ska träffa vår engelsklärare imorgon och prata om den... för hon har skrivit lite kommentarer på den.. så jag får väl se.. gaaah.. kill me.. tycker topicsen var svåra att välja mellan, eller snarare, svåra att argumentera för eller emot när man helt plötsligt måste bryta ner det så mycket..


Och sen tycker jag Marketing är förbannat tråkigt för tillfället.. visst jag har läst marknadsföring på gymnasiet... men vad fan, lektionerna är så tråkiga att jag nästan somnar.. förra lektionen satt jag och läste harry potter.. Och just nu har vi hållt på med ett gruppprojekt.. vi skulle göra en reklamfilm.., och jag hamnade i en grupp med tre baseboll killar som jag fortfarande inte vet vad dom heter.. har döpt dom till gruppmedlem i telefonen haha.. Anyway, så filmade vi allt i måndags, och videokillen på skolan skulle lägga över allt på en cdskiva så vi kunde redigera det.. Ja så fick jag ett sms nu ikväll att formatet som han lagt in det i, inte funkade i moviemaker eller i videoprogrammet på en mac.. What to do? Ja den ska vara inne imorgon.. ska prata med läraren.. alltså jag hatar verkligen att göra gruppprojekt, om man som jag alltid varit självständig och inte beroende av andra och så helt plötsligt ska man vara beroende på andra! I FUCKING HATE IT!


Utöver detta, så känner jag att jag har ätit alldeles för dåligt den senaste tiden.. mamma hade strypt mig och jag kommer garanterat att få en liten avhyvling när jag pratar med henne imorgon.. Och jag hatar att jag är så förbannat kräsen.. jag äter samma sak HELA tiden, vilket gör att jag tröttnade typ efter tre dagar... och ja, jag undviker kolhydrater AGB, bröd är helt uteslutet, äter inte alls mkt kolhydrater.. äter inte alls mycket av något alls egentligen.. jag längtar verkligen hem till den svenska maten..


Nä nu måste jag steppa upp lite.. någon som kan ge mig lite energi? ingen motivation at all.. shame on me..


idag fick jag iaf skypat med iza och my och fille den skiten.. :) Han är bara såå söt.. hörde att mamma inte riktigt tror att jag klarar av att ha fille två nätter.. we'll see about that mamma!


Ska för övrigt boka ett möte till här på skolan om att flytta ut.. ryktet säger.. vi får väl se..


satt en sväng på John Bull med Annelie idag för att kolla på Man C- Man U.. det slutade med att vi inte tittade så mycket på matchen utan bara pratade... det är det som är så skönt med Annelie, vi pratar om allt och vi kommer väldigt bra överens och vi trivs ihop..Idag fick Annelie massage på benhinnor och vader av mig.. , nu kommer hon vara kvick på matchen på fredag!


Till helgen ska vi försöka komma iväg till stranden, ska prata med golfkillarna om att dra med dom dit! Dom kan gott behöva jobba bort sina fula brännor dom får..


just keep swimming, just keep swimming..




xoxo,

Elin

Presentation


23 år, fotbollstokig, galet kär i mannen i mitt liv, familjeberoende och allmänt hög på livet!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards