elinrosen

Alla inlägg under oktober 2010

Av Elin Rosén - 11 oktober 2010 16:24

Haha kvart över ett ringde Annica mig inatt och sa att hon kommer över med Annelie. Haha den lilla råttan var ju full som en alika! :)

Iaf, det slutade med att danielle var så snäll och la sig i Katys säng, och så fick Annelie sova i Danielles säng.

Haha Annelie låg och fnittrade och pratade och hade ont i huvudet och mådde illa. haha. Så jag låg vaken fram till halv tre tre och sen vaknade jag vid nio!

Haha Annelie mår inte så värst bra idag, så vi sköt på träningen och tar den efter lektionen i eftermiddag! :P


Vid halv tio gick vi, jag gick till Publix och handlade lite frukost och Annelie gick, hon skulle äta lite och sen sova ännu mer haha. :)

Och här är jag nu, sitter och lyssnar lite på musik och är trött, funderar på att lägga mig en halvtimme, men jag borde plugga eg. Men halvtimme på sängen hade varit skönt... :P


Idag blir det som sagt lite träning, gå och betala mobilen, och plugga ikväll!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 11 oktober 2010 06:10

Haha nu har jag spelat beerpong för första gången i mitt liv! :P


Men iaf, vi vann matchen idag kan vi ju börja med:) Så fortfarande obesegrade, tre matcher kvar!

Efter matchen gick jag och Annelie och handlade, jag handlade bara lite chips och coca cola:)

Sen blev det dusch och jag skulle plugga! Efter en tids surfande bestämde jag mig för att stänga ner fejjan och verkligen plugga. På med Rix Fm webradio och sen läste jag International Business i en timme:) Sen tillät jag mig lite facebook igen:)

Sen helt plötsligt kom Annelie och sen skulle jag göra mig iordning för att gå på fest tydligen.. MEn men, på med lite kläder och smink och sen var det bara att gå en dörr bort:)


Annelie är lite på lyset as we speak, haha om hon inte hittar tillbaka så får hon komma hit och sova..:P Men vi ska ju ut och springa kl halv tio imorgon, så vi får se hur det går;) haha! :P

Jag bad Annica hålla ett öga på henne iaf! :P

Och Val har blivit full för första gången, 19 år :P


Annelie på matchen

  Jag och Annelie nu ikväll

 


Nu ska jag ringa mamma och sen sova! :)


godnatt,

xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 10 oktober 2010 18:02

Idag på morgonen stack jag ut och sprang 2 km! Jaja Bliding, jag vet att det inte är mycket att hurra för! Men jag var nära på att skita i det, tills jag fick ett sms av pappa halv nio som frågade om jag var vaken, så tänkte jag, ja då får jag väl gå upp då! Lika bra att få det överstökat!


Pratade lite med pappa, och får bara ännu mer bekräftelse på att min farmor är en ängel och att hon känner mig utan och innan.. Älskar farmor och farfar oerhört mycket..


Iaf, två km blev det drygt, sen pratade jag med farmor en kort sväng, och sen handlade jag frukost!

Och nu har jag kollat på Idol, och jag skypade med My och Fille imorse, den lilla skitungen skiner upp som en sol när han ser mig:) Han hävdade att han skulle busa med Eija, det är jag det, när jag kom hem:) Han är så söt,och han växer så det knakar!Jag saknar lilla Fille! :P


Igårkväll gick jag till Annelie och Mia för att vi skulle plugga lite! Jag fick pluggat lite matte! Jag var dock inte i mitt esse så jag var mest intresserad av att kolla roliga klipp på youtube haha :)


Efter det kollade vi på film,, men jag somnade självklart, tyckte inte filmen var så jätteintressant faktiskt:P Hemma vid tolvtiden och då däckade jag i sängen:P Trött som ett as:P


Pratade precis med moster Lotta och Mormor, mormor hade fått en allergisk reaktion mot någon medicin så det kliade på hela kroppen..

För övrigt så har jag varit här i 9 veckor nu, halva tiden kvar! Helt otroligt vad tiden går fort, mormor säger likadant, att tiden bara springer iväg. Och det gör den verkligen, helt galet! Kan inte riktigt fatta det själv.

Och mormor och jag kom fram till att jag inte har varit förkyld än,många andra här har varit förkylda, och det är så himla skönt att ha sluppit det! Och hoppas att jag slipperdet.. Men så åker jag väl på det direkt när jag kommer hem haha..


Jag och Annelie i fredags

  Annelie och Johanna på Cheesecakefactory

  Jag och Mia på Cheesecakefactory

  Här satt vi på torget i Cityplace, baksidan av en scen ni ser där

  Cityplace

 

Såhär mkt har man svettats efter lite löpning och 30 min på gymmet

  Och såhär röd är man efter en dag vid poolen:)

 


Nu ska jag kila och byta om, match kl 15! Ikväll blir det plugg för hela slanten!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 10 oktober 2010 01:05

Idag är det lördag haha..

Igår var vi och firade Elina som fyllde 21 på Cheesecakefactory där jag åt dom godaste pommesen i världen typ! Riktigt goda! Var hemma vid elva tiden och då blev det sängen direkt!


Träning kl 10 idag, vilket innebar jogging för mig då alltså.. Innan träningen hann jag ringa farmor :)

Efter träningen stack jag och Annelie in på gymmet och körde ett pass, 300 situps bla igen, och sen körde vi armar och rygg, så himla skönt!


Sen skulle vi gå till Soccer Store för att Annelie skulle hämta sina fotbollsskor som hade kommit. Det tog oss drygt två timmar haha.

Vi gick även in och kollade lite hastigt på halloweenkostymer, det är ju så jävla hypat här borta så man får kanske ge det ett försök. Men det såg nog ut att kunna bli något iaf, fanns nog det mesta att välja på!


Sen blev det 2 ½ timme vid poolen för min del, underbart.. Gick tillbaka och läste lite tidning och sådär och sen gick jag och Annelie och lattjade lite på planen, härligt! OCh sen hamnade vi i cafeterian där vi åt och nu är jag här efter att ha kollat färdigt på Doobidoo:)


Jag ska strax hoppa in i duschen och sen ska jag kila bort till Annelie och Mia, v ska plugga och ev kolla en film!


Match imorgon igen, men först har jag en Skypedate med Iza! Och fille! :)


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 9 oktober 2010 00:06

Vi vann matchen med 4-0! Fortfarande obesegrade i serien!


Jag hann för en gångs skull äta lunch idag, brukar inte hinna det på onsdagar och fredagar! Och jag gick tidigare från matten för att hinna tillbaka och hämta skofettet och hämta min benskydd som Annica behövde låna. Och vad inser jag när jag kommer tillbaka till rummet? Jo, var fan är mina nycklar?! Visst fan i helvetes alla småjävlar, dom ligger kvar i rummet, Danielle och Katy är på stranden och Kim jobbar.. What to do what to do.. PANIK! Fick gå till Residents Assistant Office och be dom komma öppna.. Har man typ glömt sina nycklar fler än tre ggr så får man böta eller ngt sånt.. Så jäävlar störigt. Men men, in kom jag iaf!


Idag fick jag ta lite bilder på matchen också till Annelies stora glädje:)

Och Annelie Nilsson gjorde mål! :) Och hon fick en liten boost av det och blev mkt bättre därefter:) Coach hade inget att säga till oss i halvlek egentligen, så vi hade skött oss:) Eller vi och vi, dom som var på planen haha ..:P


Idag var det över 30 graders strecket, varmt och soligt!

 

Härliga väderförhållande för match idag!

  Annelie och Sofia vid matchstart

  Annelie in action

  Knuff knuff

  Mittfält

  Goo Seahawks!

 


Ja då ska man strax göra sig iordning för att kila till Annelie och Mia, ska dit innan vi ska till Cheesecakefactory och fira att Elina fyller 21! Ska även koka lite pasta och steka lite kyckling så jag har lite mat i magen innan vi sticker dit! Kräsen som jag är!


Just det, jag vaknade inatt vid tvåtiden av att danielle kom hem med en kille.. Dom la sig i vardagsrummet men jag låg vaken till fyratiden ändå.. Suck.. Jag blir så trött. What to do what to do?`


Imorgon är det träning kl 10, sen ska jag och Annelie gå och hämta hennes skor och sen ska vi ligga vid poolen lite och sen ska jag plugga ordentligt!


Nu dags för fix!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 8 oktober 2010 16:49

Fy fan, nu kommer det bli asmkt att gora.

Nasta vecka

Tisdag: Engelsklaxa, tre uppgifter

 Marketinglaxa: Skriv vartenda varumarke du ser fran att du vaknar tills du kommer till klassen

Onsdag:Midterm i International Business kap 1-6 (inga sma kapitel har inte)

Torsdag: Midterms i Engelska, allt vi haft hittills

Fredag: Matteprov

First Year Seminar prov pa allt vi haft plus en In class writing om vart bibliotek

Match denna dagen ocksa


Veckan efter:

Tisdag: Marketingprov

Onsdag: Minipaper ska vara inne i International Business


Tror ni jag behover plugga mycket eller?!


xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 8 oktober 2010 03:28

Jag vettefan vad det är med mitt minne.. Men iaf, nu har jag glömt mitt USBminne i biblioteket FYRA gånger! OCh jag hatar att tappa bort grejer och vill ha koll på var mina grejer är, vilket ofta resulterar i panik. Så även ikväll när jag insåg att min telefon var borta. Den var putsväck. Tur att man inte hade varit på så många ställen så man kom ihåg.. Men den återfanns iaf, men innan dess hann adrenalinet stiga jääävligt högt kan jag säga.


På träningen idag så sprang jag bara, sprang kanske en 15 minuter, sen körde jag lite utfallssteg och 300 situps på det. Efter träningen gick jag och duschade medan Annelie lånade min telefon och ringde hem eftersom hennes inte funkar just nu.

Sen fick jag vänta på henne när hon duschade och sen gick vi och åt:) En liten wrap och lite flingor sen var jag nöjd:)


Vi gick till biblioteket för att plugga lite, eller Annelie ville kolla på matten och jag behövde skriva ut lite mattepapper och så. I helgen ska jag ta tag i allt plugg!


Vi gick och kollade på Volleyboll laget som spelade och dom vann:) Man lärde sig några regler iaf under tiden:)


Hade en dejt med min kära värmebyxor idag som jag inte träffat på nio veckor.. Fy fan vad varmt, men ändå skönt, och sen rann svetten nerför benen haha..

 

Och såna här ränder får man.. dom försvinner lite sen..

 

Go seahawks!

  Palm Beach State stod för motståndet!Observera dom uberkorta shortsen..

  Timeout snack

Rebecka, en jättetrevlig tjej och riktigt duktig volleybollspelare! Annelie och Mias rumskamrat

  Haha den här blåa figuren sprang omkring där.. Vi kom fram till att det var Sedrick från Cross Country laget och jag hade rätt:) haha:)

 

Planerna för imorgon är att gå upp kl 8 och springa en 20 minuter drygt, sen lektion som börjar halv tio. Sen är det två lektioner till och sen match på eftermiddagen! På kvällen ska vi nog gå till Cheescake factory för att fira Elina i laget som fyller 21!


Nu blir det sängen!


godnatt,

xoxo,

Elin

Av Elin Rosén - 7 oktober 2010 19:20

Ja då är det snart helg igen!


Blev ju inget mer bloggande igår som ni märkte, jag hade annat för mig helt enkelt:)


På lektionerna igår, så började vi med Excel i Computer klassen, kan väl bli kul att lära sig antar jag?..

På matten sen var jag heeelt lost. Vi missade ju en lektion i fredags och det märks!

Så jag och Johanna bestämde oss för att gå på en extra matteletkion igårkväll som ligger en lektion efter oss, dvs dom skulle gå igenom det vi skulle gått igenom i fredags. Men det gjorde han knappt, men han gick igenom en annan grej mkt nogare än vad han gjort hos oss, så något fick man ut av det iaf :)



På international business gick vi igenom lite av ett nytt kapitel och sen var det test. Det gick lite sisådär, kan ha gått hur som helst men jag hade inte pluggat ordentligt till dett heller.


Efter int Business så mötte jag Annelie i biblioteket och vi skulle plugga engelska! det tog sin lilla tid och jag satt där fram till jag skulle gå till mattelektion vid 6.


Efter matten gick jag till Annelie för vi skulle äta och bada jacuzzi och titta på en film. Det slutade med att vi bara lagade mat och sen fastnade vi framför Top Gun som gick på tv här:) Det var ett tag sen man såg den filmen så det var härligt, den är sååå bra! Annelie och jag kom fram till att vi inte är intresserade av att träffa någon här just nu, men hade Tom Cruise i yngre format dykt upp hade man nog fått tänka om litegrann haha..:) Han är ju bara såå snygg i Top Gun!


Så jag var tillbaka här vid elva tiden igår, sen låg och läste fram till tolv, sen släckte jag. Trött var jag imorse när jag gick upp, hade lektion kl 8. Det var engelska och där skulle vi skriva en läskig historia eller berätta om ngt läskigt som skrämt oss. Jag skrev tre sidor om när vi hade inbrott på jobbet och jag kom dit först på morgonen. Det sitter faktiskt fortfarande i och jag drömmer mardrömmar om det ibland och det är ett år sen nu..


Sen var det marketing, som är såå tråkigt. Hon bara babblar och babblar och idag visade hon lite kort.. Sen fick vi gå 20 minuter tidigare!


Så efter det gick jag tillbaka hit, plockade undan lite och städade lite och pratade med mamma. Sen la jag mig på sängen och läste skånska dagbladet och sen tog jag en powernap på 45 min:) And here I am:)


Vi har träning halv fyra, walkthrough eftersom vi har match imorgon igen, hemma match äntligen! Sen efter ska jag och Annelie plugga lite matte och sen kl 7 ska vi kolla på Annelie coh Mias rumskompis som ska spela volleybollmatch:)


Nu kommer det tre veckor som kommer vara intensivt pluggande med Midterms som kommer och allt annat.. Så himla glad att vi har hemmamatcher nu bara, det tar på krafterna att åka iväg hela tiden och missa lektioner.


Idag har Niklas gravsatts i Everlöv kyrka. Tänker på er alla, speciellt på Anette med familj och farmor..


Mia och Johanna på matchen i tisdags

 

Två av coacherna Luke och JT kommer med MacDonalds stora läsk..

  En oerhört fin solnedgång fick vi bevittna

  Rise hamnar på bild på bänken:)

 


om man skulle plocka ordning på sina kläder kanske, det är lite rörigt just nu, ungefär som halva garderoben på golvet :P


haha


xoxo,

Elin


Presentation


23 år, fotbollstokig, galet kär i mannen i mitt liv, familjeberoende och allmänt hög på livet!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards